reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya - a ile masz tych leukocytów? Ja miałam ostatnio (26.03) 17 a norma do 10... więc tez nie za ciekawie... wiesz co to oznacza jak jest ich za dużo? Mi gin powiedziała, ze czasem organizm kobiety uważa dziecko za ciało obce i dlatego poziom leukocytów jest podwyższony... tylko u mnie cały czas rośnie - na początku ciąży miałam 13...

Grubelku a co na obiadek masz dzisiaj? U mnie będzie potrawka z kurczaka z ziemniakami bo nic więcej mi się nie chce robić :-)

reklama
O rany!!!:szok: Nicoya - to naprawdę dużo :baffled: ale moze zwiększyły Ci się dlatego, ze jesteś w ciąży? Mnie internista wysyłał do stomatologa, ginekologa i laryngologa bo niby to są przyczyny podwyzszonych leukocytów

Nicoya no przydałoby się okna umyć... a mąż odkurzał w sobote... :-D ale mi niedobrze... już nic nie robie... :baffled:

Alkmena kurczaka w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i jakieś warzywka gotowane... A z tym że organizm tak traktuje ciąże to prawda mój lekarz też tak mówił - w pierwszej ciązy miałam bardzo podwyższony poziom tych leukocytów i lekarz rodzinny się przeraził a jak powiedziałam o ciąży to wszystko sie wyjasniło...

Grubelek i Nicoya wielki kop w dupsko i do wyra ale to natychmiast!!!!!!!! :dry:

Naprawdę zostały niecałe-całe 3 miesiące co to jest? zleci jak okiem mrugnąć...dalej do łóżka dziewczyny!!!

Grubelek i Nicoya wielki kop w dupsko i do wyra ale to natychmiast!!!!!!!! :dry:

Naprawdę zostały niecałe-całe 3 miesiące co to jest? zleci jak okiem mrugnąć...dalej do łóżka dziewczyny!!!

To boli :-p :-p :-p leże... czekam na męża zaraz przyjedzie powiesi pranie skończy obiad.... miał przywieźć pączka w lukrze....:happy: ah te 3 miesiace beda sie ciagleły...(pisze jednym palcem...)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry