reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hey Babeczki!!
Właśnie wróciłam od lekarza i donoszę;
Igorek waży 1300g a mamusia trochę więcej... Wszystko z nim w porządku, jest zdrowiutki i nie wpływają na niego choróbska mamusi. No to ja mogę spokojnie się położyć i odpocząć po dzisiejszym męczącym dniu... eh ... Uspokoiłam się, chociaż hemoglobina nadal niska, ale się już poprawiła i powiedział, że już się będzie poprawiać, nawet niezłe ciśnienie 110/60 - jak na mnie to super...
zajrzę do was potem. najpierw pochwalę się reszcie rodzinki.
Pa

reklama
Aśka super, że Igorek zdrowy :))

Sylwia powiem szczerze, że ja czuję dzidzię codziennie, ale to raczej dlatego, że powoli staje się naprawdę duża i ma coraz mniej miejsca... :) Różni nas 4 tygodnie, więc może dlatego nie czujesz maluszka codziennie... :)

Asiu super że nic się nie dzieje i że z małym wszystko ok !!

Sylwia
ja już co dzień czuje dzidzie a u Ciebie widzę że to dopiero 21 tydzień więc dzidzia może mieć sporo miejsca żeby się przekręcać i ty tego nie czujesz ale nie ma się czym martwić :-):-):-)

Dziewczyny zryczałam się strasznie... zawsze rozlicza mnie mój Tata (mówię o rozliczeniu z US), no i tym razem też mi wyliczył podatek... musze zapłacić 910 zł... jak to jest ku..wa możliwe??? Człowiek pracuje cały rok, płaci podatki, a potem coś takiego??? Nie zapłacę, bpo nie mam takiej kasy.. mogą mnie ścigać, po prostu nie zapłacę...

Zeberko przytulam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam słów na nich ale jeżeli chcesz możesz to sprawdzić na stronie Oferta IPS - Deklaracje roczne PIT jest możliwy do ściągnięcia program który dokładnie poprowadzi Cię przez rozliczenie pitu. Ja korzystam z niego od dłuższego czasu i nigdy mnie nie zawiódł a może Twój tata gdzieś popełnił błąd przecież każdy człowiek jest omylny :-) Może sprawdź jeszcze raz sama i nie denerwuj się proszę !!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry