reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam!
Nadrobię czytanie wieczorkiem a teraz idę leżeć po sytym obiadku. Narobiłam jak dla całego wojska pierogów leniwych i ktoś musiał to zjeść. Mój brzusio! :eek:
Miłego popołudnia!!!

:-) :-) obiadek pyszny
nicoya moze w połowie drogi sie spotkamy?????u kogoś na obiadku???:laugh2: :laugh2: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

fajnie by było spotkac sie wszystkie!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

zaczynam puchnac, nie tyc bo waga w miejscu, jakies 0,3 kg do przodu ale oczy mam zapuchniete i czuje sie 10 kg ciezsza.....nawet Grzesiek zauwazyl, buc jeden:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

znowu o jedzeniu...a ja dziś marnie bo tylko białą kiełbaskę wciągnęłam i dwa kiszone ogóry...ale zaraz sobie zrobię gorący kubek krem z kury...
dziś nic prawie nie zrobiłam-tylko udawałam, jestem zła sama na siebie bo sama siebie oszukuje...a czas leci nie ubłagalnie już 18 godzina matko święta a tu burdel na kółkach...WC nie tknięte-wstyd...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a rano o 7 jedziemy już do Poznania...

dziewczyny czemu ze mnie taki leń...naprawdę jestem wściekła.

marika - ja tez jestem leń... przyznaję się bez bicia, czasem wiem, że muszę poprasować, zrobić obiad... ale mi się po prostu nie chce... bardzo rzadko leń znika i mogę zrobić wszystko :) ale jak mi się nie chce to po prostu tego nie robię... powtarzam sobie, ze jestem w ciąży i mam prawo nie mieć ochoty na robienie czegokolwiek :happy:

Ewo i Anno - mi puchną stopy i trochę dłonie... podobno trzeba ograniczyć ilość spożywanych płynów :confused:

reklama
Hej dziewczynki ja też leże ale nie dlatego że mi lekarz kazał ale dlatego że się zmęczyłam ;-) Byłam w mieście pozałatwiałam tony spraw i jeszcze zupkę porową no i na drugie dzisiaj ziemniaczki z mizerią a mężuś zrobił sobie jeszcze do tego padlinę ;-) No i do tego posprzątałam a mańka od godziny do zmywania wygania i nic ... zaraz go pogryzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hihihihi

DZIEWCZYNY DO łóżKA MARSZ LEżEć MI TAM JAK TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry