reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć dziewczynki
tak czytam sobie o Waszych perypetiach podatkowych, jeżeli moge coś wtrącić, to nie przy każdej formie opodatkowania małżeństwo może rozliczać się razem, niestety, jeżeli dobrze pamiętam to nie można przy podatku liniowym i nie wiem czy nie przy ryczałcie, ale wyleciały mi już te informacje z głowy

reklama
Nicoya jak FV jest wystawiona na dwie osoby to mogą odliczyć max 2x760=1520 PLN za internet a jak na jedną to to max tylko 760 PLN - przy wspólnym rozliczeniu małżonków...

jazztina to dziwne co piszesz - ja jestem na ryczałcie i rozliczam się z Dużym - gdyby nie można było juz bym miała informację - nasze rozliczenie poszło w lutym...
grubelku nie wiem jak to jest z fakturami do wspólnego rozliczania - ja zanoszę wszystko do mojej nadwornej ksiegowej i ona działa.... nie znam się na tym i zostawiam tą robótkę komus mądrzejszemu w tym temacie

jazztina ty się mnie o takie rzeczy nie pytaj :-) jestem w tym temacie kompletną ignorantką - zawożę do księgowej wszystko - ona rozlicza szykuje teczuszki, pity i gdzie mi każe wysyłać tam to wysyłam - wysyłałam do jednego US ale nie pamiętam który to nr pitu...

reklama
Eee - podatki!

Ja swoje papiery zawożę księgowej, niech ona się martwi jak co wypełnić!
Znajomą ostatnio znajomy rozliczał i wyszły z tego takie kłopoty, że znajoma musiała zwracać chyba 2 tys. Rewelacja! :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry