reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Aha, Asiu, słodkie mleko bezwzględnie sobie podaruj - bardzo źle działa na większość żołądkowców, intensyfikuje problemy. Możesz za to pić każde przetworzone: w postaci kefirów, jogurtów (byle nie słodkich).

Hehheh dzisiaj będę jeszcze oglądać z Wiką, a potem z Olafem :) Olaf pojechał na jakąś konferencję i jak napisałam mu, że jego syn waży prawie 1200g, to aż wyleciał z tej konferencji, żeby pogratulować :))

chyba faktycznie muszę na to zwrócić bardzo uwagę. jak leczyłam moje wrzody to miałam rozpiskę co mogę jeść wiele rzeczy pamiętam, ale niektóre mi umknęły. Poszukam. A dzisiaj sobie ugotowałam makaron pełnoziarnisty - mnie pomaga i nie mi po nim nie jest...

zebrra gratuluje synka !!!!!!! dziewczyny podoba wam sie imie zuzia ? wczoraj z mężem zdecydowalismy sie jednak ze damy malej tak naimie miała być małgosia ale wolimy jednak zuzia!

CZEKAMY NA ZUZIE 12/07/2007 !!!!!

reklama
Ja zmykam na jakiś czas - zaraz mam gościa - przychodzi moja psiapsióła, pisałam wam o niej - była w Łodzi - muszę się dowiedzieć jak jej maleństwo i czy tym razem wszystko w porządku... Trzymajcie kciuki!
Pa

Do góry