Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
A tymczasem dobrej nocy...na rozpisce jest napisane, że mam ją jeść między 21:30 a 22:00, a ja jem o 21:00, bo potem już padam…Alkmena pisze:zebra - a kolacja o 21.30??
z gifataAlkmena pisze:Z jakiego programu korzystałaś? ja kiedyś bawiłam się w Gif Animator i 3D GIF Designer jak próbowałam zrobić banery na www
niestety w ogóle mi to nie wychodzi…. Zaraz zaczynam ryczeć i się rozklejam na maxa… Dziwne, bo moi znajomi zawsze twierdzą, że nie wyglądam na osobę, którą łatwo zranić, że jestem twarda i silna… To chyba kwestia tego, żestaram się taka być i nie pokazywać, kiedy coś bardzo boli, ale w domu jest inaczej… chciałabym czasem poczuć, że Olaf się mną opiekuje, że o mnie dba… a tu dupa… nieważne, dzisiaj mam nadzieję będzie lepiej… chyba dotarło do niego coś niecoś z wczorajszej kłótni, bo zaplanował całkiem miły dzionekAśka_24 pisze:Ja mam tylko jedną myśl: nie denerwować się
Mój mężuś mnie nie budził bo stwierdził że jestem zmęczona
Nawet kumpla do domu nie wpuścił bo powiedział że jestem zmęczona i śpię (nawet nie wiem że był hihihihi) A dzisiaj rano zrobił mi śniadanko i przyniósł do łóżeczka ;-);-);-) Normalnie super dzionek się zaczyna
Ale niedługo się ubieram i idę do mamy bo dzwoniła żebyśmy szły na giełdę bo idziemy oglądać jakieś kocyki dla maleńkiej księżniczki :-):-):-):-) Życzę miłego dzionka i całuski dla Was papapa

tak że antybiotyki omineły mnie
i całe szczeście .W zwykłym badaniu bakterie a w szczegółowym nic to dobrże.Miałam robione usg dzidzia ma sie dobrze waży 880g i wymiary ma prawidłowe .Kurde najwarzniejsze doktor powiedziała mi jaka płeć na poczatku nie było dobrze widac bo nogi miała złozone a potem uchyliła rąbka tajemnicy i zobaczyłam bułeczke
tak że będzie dziewczynka 

niechcieliśmy wiedzieć ale strasznie sie cieszymy z męzem 

ale TAK MA BYC