Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana, od początku ciąży było wiadomo, że dziecko będzie indoktrynowane w tej kwestii ;-). Byle nie skończyło się to jak w wypadku mojego tatulka i mnie - jak byłam mała, tatuś prowadzał mnie na mecze w zastępstwie zbuntowanego sportowo brata. W konsekwencji do dziś mam awersję do piłki nożnejMila u Was to pewnie tatusiek nie odmówi sobie przyjemności paradowania z Kornelią w wózku po stadionie, co? ;-)![]()

.za żadne skarby nie udałoby mi się zmusić Mariusza do pojechania na koncert beze mnie ;-):-)
Kochana, od początku ciąży było wiadomo, że dziecko będzie indoktrynowane w tej kwestii ;-). Byle nie skończyło się to jak w wypadku mojego tatulka i mnie - jak byłam mała, tatuś prowadzał mnie na mecze w zastępstwie zbuntowanego sportowo brata. W konsekwencji do dziś mam awersję do piłki nożnej.
Widok tatusiów z wózkami na stadionach jest niesamowity - w całych moich badaniach właśnie to najbardziej mnie urzekało marika a Ty również mieszkasz w Gdańsku?
Dominika ma 2,5 latka i już jest samodzielna. Od poczatku marca nie używamy już wogóle pieluch i ... od lipca znowu sie zacznie
Ps. Jeśli chodzi o pranie to moje właśnie zostało powieszone![]()

) mieszkałam w centrum-niedaleko długiej
;-)