Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja wiem...Urodziłam się i wychowałam w Gdańsku, tam mam rodzinkę i przyjaciół-tylko za mało facetów tam było bo wywędrowałam za moim Jarkiem aż do WLKP(-ja nie wiem co Ci Poznaniacy mają w sobie że tak przyciągają...)

mania prania :-);-) u nas jest bardzo mało miejsca i Mariusz nienawidzi jak rozstawiam suszarkę z praniem w pokoju. No i z tego samego braku miejsca nie mogę zrobić więcej niż 2 prania dziennie
A może zorganizujemy jakieś zawody bab ciążowych w praniu?:-)

Koncert: wykonawca nazywa się Marko Perković (Thompson). My oboje jesteśmy bałkanofilami, a zwłaszcza maniakami kultury chorwackiej. :-):-)
.
., Chyba zdaje sobie sprawę że jak w maju tego nie załatwię to już trzeba będzie przełożyć to na wrzesień, a jemu się nie chce urlopu skracać. A co do naszych rodzin - to dokładnie tak samo jest u mnie - moja siostra przyjeżdża z Niemiec zazwyczaj na tydzień z mężem - i gra na kompie całą dobę (nawet sobie laptopa swojego przywozi, żeby przypadkiem nikt jej miejsca przed ekranem nie zajął), a ja dla nich pranko, śniadanko, sprzontanko, gotowanko,, i nawet jak zwrócę uwagę to wszyscy, ze przecież ona jest na urlopie...