• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Heheh jak czytam o praniu to smiać mi się chce... dzisiaj u mnie poszły 4 pralki... poszłoby więcej, ale już nie mam gdzie wieszać, a nie chce mi się lecieć na dół do pralni (w sensie w piwnicy jest...) :))

reklama
Ankami, wiem z autopsji, jak silna może być taka trauma, więc wolę dziecka na nią nie narażać :-).
Na mecze Lecha przychodzą całe rodziny, nawet z bardzo małymi dziećmi. Od lat nie słyszałam o żadnych rozróbach. Jeśli nasze dzieci będą chciały, mogą chodzić z tatą :-).
Koncert: wykonawca nazywa się Marko Perković (Thompson). My oboje jesteśmy bałkanofilami, a zwłaszcza maniakami kultury chorwackiej. :-):-)

Zebrra to ty hurtowo hihihi czyli mamy następną uzależnioną bo mi przypadł taki przydomek (przez Nicoyę!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) a same piorą!!!! ładnie!! hehehe:laugh2::laugh2::laugh2: ja dziś tylko cyckonosze....jutro wstawie pranie ale jedno-więcej nie mam:dry:

:-D:-D:-D mania prania :-);-) u nas jest bardzo mało miejsca i Mariusz nienawidzi jak rozstawiam suszarkę z praniem w pokoju. No i z tego samego braku miejsca nie mogę zrobić więcej niż 2 prania dziennie :sad::no2:

A może zorganizujemy jakieś zawody bab ciążowych w praniu? :wink::-)

Mila a byłaś w Chorwacji? mój J chciałby za rok jechać tam na wczasy..mówi że ponoć jest tam ślicznie...widziałam fotki w necie..ale wolałabym RPA czy coś...(tylko że lot do RPA-sam przelot 1 os to super wczasy w chorwacji..dla całej rodziny..)ech:dry:

:-D:-D:-D mania prania :-);-) u nas jest bardzo mało miejsca i Mariusz nienawidzi jak rozstawiam suszarkę z praniem w pokoju. No i z tego samego braku miejsca nie mogę zrobić więcej niż 2 prania dziennie :sad::no2:

A może zorganizujemy jakieś zawody bab ciążowych w praniu? :wink::-)

a jak będzie nagroda? zapas proszku na rok? hihihihi wszystkie zrzutę by musiały zrobić:):laugh2::laugh2:

Do września mieszkałam na Jana z Kolna (czyli blisko maiłybyśmy do siebie), a teraz już na swoim nowe osiedle na starej dzielnicy Gdańska Łostowice.

Naszczęście ja nie musiałam daleko wyjeżdżać za moim mężczyzną - to raczej on przyjechał za mną, tzn. z Jana z Kolna przeprowadził się na moją starą dzielnicę Łostowice :-)

Czy Twoja córka w czerwcu skończy trzy lata?

Koncert: wykonawca nazywa się Marko Perković (Thompson). My oboje jesteśmy bałkanofilami, a zwłaszcza maniakami kultury chorwackiej. :-):-)

Mila, może aż takim znawcą jak Wy nie jestem, ale w Warszawie swego czasu był straszny ciąg na muzę bałkańską (ja bardziej w klimatach węgierskich i skandynawskich), powstawała kapela za kapelą, no i w klubach znajomi często robili wieczory bałkańskie. Ogólnie też lubię te ich połamane rytmy :)

reklama
Bardzo intensywnie zajęłam się sprawami mojej zasmarkanej pracy mgr... i przestałam was czytać na moment.. wracam, a tu 3 strony do nadgonienia. Ale dałam radę :-D.

Magdalenka - a na mnie znów promotor patrzy krzywo, bardzo mnie ciśnie żebym sie pośpieszyła, on chce żebym załatwiła wszystko do połowy maja :szok:., Chyba zdaje sobie sprawę że jak w maju tego nie załatwię to już trzeba będzie przełożyć to na wrzesień, a jemu się nie chce urlopu skracać. A co do naszych rodzin - to dokładnie tak samo jest u mnie - moja siostra przyjeżdża z Niemiec zazwyczaj na tydzień z mężem - i gra na kompie całą dobę (nawet sobie laptopa swojego przywozi, żeby przypadkiem nikt jej miejsca przed ekranem nie zajął), a ja dla nich pranko, śniadanko, sprzontanko, gotowanko,, i nawet jak zwrócę uwagę to wszyscy, ze przecież ona jest na urlopie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry