reklama
zebrra
Potrójna mama :)
nie będzie żadnej Jaski uspokuj się
bedzie Zuzanka albo Gabrysia...
Ankami - nie matrw sie tym kwasem.Ja rowiez biore od poczatku ciazy ale Elevit(ktory ma 0,80mg) + kw.foliowy i zamierzam brac w takiej ilosci do konca ciazy.Moja doktor tak mi zalecila i zapewniala mnie,ze na pewno to nie bedzie szkodliwe dla Dzidzi.
W czwartek ide na USG (pierwy raz tutaj w Szkocji) zobaczymy jak tutejsza sluzba dziala. Troche sie boje czy aby na pewno z dzidza wszystko ok.
Marika - rzeczywiscie ładna masz corcie,ciemnie wlosy i oczka...niezla laseczka z niej wyrosnie:-)
W czwartek ide na USG (pierwy raz tutaj w Szkocji) zobaczymy jak tutejsza sluzba dziala. Troche sie boje czy aby na pewno z dzidza wszystko ok.
Marika - rzeczywiscie ładna masz corcie,ciemnie wlosy i oczka...niezla laseczka z niej wyrosnie:-)
marika
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za cudne słowa odnośnie mojej Oli;-) wszystkie dzieciaczki są śliczne i wasze też na pewno takie będą<już są rosną sobie w waszych brzuszkach>
Jem właśnie jogurcik i pije rumianek tak przed snem lubie ziółka
(amol też)

Jem właśnie jogurcik i pije rumianek tak przed snem lubie ziółka
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
marika jesli chodzi o kapiele, to bardziej sie boje ze temperatura maluchowi zaszkodze, rozstepy bym jakos przezyla 
bo ja uwielbiam wrzatek... w pierwszym trymestrze kapalam sie w letniej wodzie, bo zagrozenie bylo wieksze i dzieciaczek bardziej wrazliwy, a teraz to juz sobie pozwalam..
ale to dlatego ze bola mnie plecy, a ciepelko rozluznia miesnie i relaksuje.. potrzebuje troche egoizmu w zyciu ehhh
a wlasnie - odkrylam ostatnio bajeczna sol do kapieli firmy TuttiFrutti czy jakos tak
brzoskiwnie i mango - zapach rozbraja, do tego sa jeszcze platki kwiatow unoszace sie na wodzie. Cena 9 zl
a z imieniem to do konca nie wiem.. po prostu chce zeby bylo meskie, niezbyt egzotyczne ale nie bylo 10 chlopcow o takim imieniu w synka klasie, ladnie sie zdrabnialo i jeszcze kojarzylo mi z fajna osoba...
no i mezowi sie musi podobac, a to tez nielatwa sprawa
jakies propozycje dziewczyny?
Imiona waszych meskich, zarabistych przyjaciol? a moze mezow ???
zebrra Gabrysie moj tez by chcial
albo Basie.. myslalam nad Weronika, ale troche mi przeszlo
moze jak popatrze dziecku po urodzeniu gleboko w oczka to bede wiedziec jak je nazwac? heh
bo ja uwielbiam wrzatek... w pierwszym trymestrze kapalam sie w letniej wodzie, bo zagrozenie bylo wieksze i dzieciaczek bardziej wrazliwy, a teraz to juz sobie pozwalam..
ale to dlatego ze bola mnie plecy, a ciepelko rozluznia miesnie i relaksuje.. potrzebuje troche egoizmu w zyciu ehhh
a wlasnie - odkrylam ostatnio bajeczna sol do kapieli firmy TuttiFrutti czy jakos tak
a z imieniem to do konca nie wiem.. po prostu chce zeby bylo meskie, niezbyt egzotyczne ale nie bylo 10 chlopcow o takim imieniu w synka klasie, ladnie sie zdrabnialo i jeszcze kojarzylo mi z fajna osoba...
no i mezowi sie musi podobac, a to tez nielatwa sprawa
jakies propozycje dziewczyny?
Imiona waszych meskich, zarabistych przyjaciol? a moze mezow ???
zebrra Gabrysie moj tez by chcial
moze jak popatrze dziecku po urodzeniu gleboko w oczka to bede wiedziec jak je nazwac? heh

zebrra
Potrójna mama :)
No właśnie Magdalenka, ja przez całą ciążę mówiłam że będzie Maja albo Julka, a jak się urodziła, to nikomu nic nie tłumacząc powiedziałam, że to Wiktoria... 
marika
Fanka BB :)
Basia i Weronika-ładne imiona
ja też planowałam że moja będzie Jagoda, Nina, Maja a została Aleksandra bo tamte nie odpowiadały mojemu mężusiowi....
Co do imion męskich właśnie teraz jest dużo Filipów,Dawidów Kamilów,Antków mniej spotykane będą takie:
-Łukasz,Dominik, Artur,Arek itp....(tak mi się wydaje)
Byłam padnięta nie miałam siły iść się umyć ale prysznic zakończony lodowatą wodą(ujędrniający) mnie obudził i nawet znalazłam siłę na balsamy
bo cała się drapie-wszystko rośnie
ja też planowałam że moja będzie Jagoda, Nina, Maja a została Aleksandra bo tamte nie odpowiadały mojemu mężusiowi....Co do imion męskich właśnie teraz jest dużo Filipów,Dawidów Kamilów,Antków mniej spotykane będą takie:
-Łukasz,Dominik, Artur,Arek itp....(tak mi się wydaje)
Byłam padnięta nie miałam siły iść się umyć ale prysznic zakończony lodowatą wodą(ujędrniający) mnie obudził i nawet znalazłam siłę na balsamy
bo cała się drapie-wszystko rośnie
2411magdalenka - To ty zażywasz kąpieli w wannie??
Rany! A ja tyle czasu sobie odmawiałam!!
Moja lekarka powiedziała mi, żeby zaprzestać ciepłych i długich kąpieli i dla mnie to było najgorsze!
Od tej pory spędzam około 15 minut pod prysznicem aż mnie mąż siłą wyciąga z łazienki
To jak to jest z tymi kąpielami w wannie? Można czy nie?
Ja uwielbiam przysypiać w bardzo gorącej wodzie...
Rany! A ja tyle czasu sobie odmawiałam!!
Moja lekarka powiedziała mi, żeby zaprzestać ciepłych i długich kąpieli i dla mnie to było najgorsze!
Od tej pory spędzam około 15 minut pod prysznicem aż mnie mąż siłą wyciąga z łazienki
To jak to jest z tymi kąpielami w wannie? Można czy nie?
Ja uwielbiam przysypiać w bardzo gorącej wodzie...
marika - apropos "wszystko rośnie" - lekarka powiedziała mi dzisiaj, że mam przejść na dietę :-( . Zero ziemniaków i zero chleba, do picia przede wszystkim herbata - bo cała reszta typu Kubusie i inne soczki są niezdrowe, sama chemia.
Mój stan wyjściowy: 70 kg (przy wzroście 170 cm) - czyli nadwaga.
Teraz ważę już 74 kg. Czyli od początku ciąży jestem o 4 kg do przodu i według mojej lekarki ZA DUŻO
Mój stan wyjściowy: 70 kg (przy wzroście 170 cm) - czyli nadwaga.
Teraz ważę już 74 kg. Czyli od początku ciąży jestem o 4 kg do przodu i według mojej lekarki ZA DUŻO

reklama
Co do imion - to u nas nadal nie wybrane
Trudny wybór!
Moje propozycje to: Nadia, Amelia, Oliwia, Antonina (Tosia - ładnie brzmi)
Męża: Wiktoria albo Weronika (i przy tym strasznie się upiera)
Co do męskich imion to jeszcze o nich nie myślimy. Czujemy że będzie dziewczynka
Ale podobają nam się: Artur (po moim mężu), Adrian, Karol, Oliwier, Tobiasz, Wiktor, Natan
Trudny wybór!
Moje propozycje to: Nadia, Amelia, Oliwia, Antonina (Tosia - ładnie brzmi)
Męża: Wiktoria albo Weronika (i przy tym strasznie się upiera)
Co do męskich imion to jeszcze o nich nie myślimy. Czujemy że będzie dziewczynka
Ale podobają nam się: Artur (po moim mężu), Adrian, Karol, Oliwier, Tobiasz, Wiktor, Natan