Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A propos ruchów to mam podobnie... od wczoraj nic nie czułam, dziś w ciagu dnia tez nic i zaczelam panikowac. Ani kawa ani czekolada nie pomagały.Chybra ja jeszcze tych badań nie robiłam, obciążenie powiedział ze zrobię ok. 28tyg a o HIV zapytam. Ja mam na nfz, a może rodzinny lekarz Ci da skierowanie jak jakiś spoko jest?
A ja jak mówiłam tak zrobiłam, pół dnia się zamartwialam ze się nie rusza mała i jadłam słodycze i muzyka i wszystko i Nic, wróciłam właśnie z IP wszystko dobrze z małą rusza się oddycha Pani mi długo robiła usg żebym widziała dokładnie, że się rusza i nawet czkawke miała i mnie pyta czy czuje a ja mówię że nie, mówi no ma pani lozysko na przodzie to tez dlatego. Ale sama mi powiedziała, że jak mam się zamartwiac to lepiej przyjechać sprawdzić bo oni po to są(pewnie inna by powiedziała, że jeszcze czas na ciągłe ruchy) ale dobrze, że na taką lekarke trafiłam
Może ktoś powie, że jestem przerwazliwiona może tak ale nie spala bym całą noc a to też dobre nie było by a tak spokojnie spać będęi teraz mała szaleje czuje hehe
![]()