reklama

Lipcowe mamy 2017

Monti uda się, nie martw się:d wagę masz spoko więc możesz robić wszystko żeby wywolac:D

Aniek ważne że potrafią sobie radzić nasi mężowie w trudnych sytuacjach (obiadki) nawet jeśli ich to więcej kosztuje niż nasze gotowanie :D

Alex im bliżej rozwiązania tym aktywnie tutaj :D mnie też co chwilę gdzieś coś boli, a Ciebie pewnie z przemęczenia!

Katja udanej imprezki!:-))
Zarzuc jakaś fotka!

Aha83 może Ci zleci jakieś dodatkowe badania.. ważne że idziesz do ginki, powodzenia !:* piesek mój wczoraj już wieczorem miał lepsze samopoczucie ale dziś nie chciał jeszcze jeść, ale ja mu się nie dziwię tylko mój mąż panikuje:D

Ewella też nie mam ręki ale mam teraz czas to może ogarne.. właśnie dojechalam na giełdę, miłego dnia!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha powodzenia u gin, napisz co powiedziala.

Pumelova pytalas dlaczego nie udalo sie gola piersia. Nie wiem tak do konca. Podciete wedzidelko mial w szpitalu w 3 dobie. Troche za malo i jezyk nie byl chyba do konca ruchomy. Teraz tez odbija sie to w mowie. Ale to do wyprostowania

Ostatnia edycja:
Aha ja raz miałam te leukocyty 500. Kazała mi brać zurawit i zrobic posiew. Posiew wyszedł negatywny. Generalnie to było tak jak podejrzewałam i co wtedy pisałam-złe pobrany mocz- odrobina śluzu mi tam wpadła. Co zauważyłam juz po pobraniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha ja raz miałam te leukocyty 500. Kazała mi brać zurawit i zrobic posiew. Posiew wyszedł negatywny. Generalnie to było tak jak podejrzewałam i co wtedy pisałam-złe pobrany mocz- odrobina śluzu mi tam wpadła. Co zauważyłam juz po pobraniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sorki dziewczyny za szczegóły ... Ola mój jeszcze jest metny i ma liczne bakterie, kurcze mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś antybiotyku

Do tego jeszcze puchnął mi dłonie i stopy i po nocy opuchluzna nie schodzi ajjj

Katja. miłej imprezy :)

Aha bieda jesteś z tym spaniem, odsypiaj w ciągy dnia może. Powodzenia na wizycie, może obędzie się bez antybiotyku, daj znać

my dziś nawet pospaliśmy :) mały niby o 6 że ma katar, wytarliśmy nos i poszedł spać, spał do 8 :) teraz zjedliśmy śniadanko na tarasie bo piękna pogoda... cały dzień sami jesteśmy więc musimy coś zrobić :) pewnie lody :) Miłego dnia :)

ciekawe co u Truskawki ? nie odzywa się coś ...

Alex ja dziś wstałam z nastawieniem że się ruszę i posprzątam, a tu z rana rodzice większość ogarnęli. Pojechali na zakupy a ja nie mam co robić. Zaraz zjem śniadanko i cos sobie wymysle.
Katja udanej imprezy.
Aha biedaku z tym twoim snem to masakra jakaś , może choć na końcówce teraz pośpisz. Żeby z tego braku snu żadne choróbsko się nie przyplatalo. Powodzenia na wizycie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już wstałam o 4.30 i za nic nie usnelam a budzik na 6.15 i do szkoły. W tym czasie czytałam książkę. Bardzo mnie wciąga. Trylogia czerwonej królowej. Jak ktoś lubi delikatną fantastykę i monarchie to myślę że to dla niego. Zaliczam egzaminy i potem już tylko państwie

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Witam słonecznie. Poleniuchowaliśmy z małym i zabieram się za robotę. Ogarnę mieszkanie,ugotuję obiadek (naleśniki z bitą śmietaną i truskawkami) i jedziemy na budowę opalać się w cieniu.

Katja miłej imprezki życzę.
Uwielbiam Celvina Kleina , mam euphorie, reveal, i ulubiony forbidden, ale też sporo innych, bo teraz nie które zapachy mi przeszkadzają.

Aha współczuję tego nie spania. Życzę udanej wizyty, nie czytaj w necie, bo można się nie potrzebnie nakręcić. Też nie lubię biustonoszy bez fiżbin, mam tylko dwa do karmienia na noc, na dzień takie ładne usztywnione.
Faktycznie to puchnięcie może mieć przyczynę w moczu.

Pumelova ja zawsze miałam bardzo dużo kwiatów i w skrzynkach i w doniczkach na balkonie, a w tym roku nic. Na balkonie nie ma sensu, bo szpital, przeprowadzka i by się zniszczyły, a na budowie bym mogła, ale nie ma mnie co dziennie tam, a mój B za nic w świecie nie pamięta o podlaniu.

Abed miłego dnia z synem.

Misia zazdroszczę pomocy rodziców, odpoczywaj jak możesz.

Miłego dnia kobiety.

reklama
Sorki dziewczyny za szczegóły ... Ola mój jeszcze jest metny i ma liczne bakterie, kurcze mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś antybiotyku

Do tego jeszcze puchnął mi dłonie i stopy i po nocy opuchluzna nie schodzi ajjj

Aha ja miałam dokładnie tak samo. I erytrocyty. Ale mowie No posiew wyszedł negatywny i ja juz jak oddawałam mocz na posiew widziałam, ze jest przejrzysty. Wiec moze naprawde złe pobrałas. Nie przejmuj sie na zapas! Poczekaj co lekarz powie! (Sama nie wierze, ze to pisze [emoji23] ale z tym moczem miałam taka syt. Co sie nastresowalam to moje, a wyszło wszystko ok :) )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry