reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja koszule wyprałam w dziecięcym ale to raczej z myślą o pierwszych dniach młodego, później nie zamierzam raczej tego robić, tak samo jak chyba prasowania ubranek-teraz na start zrobiłam to i tyle jak dla mnie wystarczy.

USG z grubsza biorąc nie jest szkodliwe. A ja bym stwierdziła że widocznie nieźle się wpisałam lekarce jako panikara że tak mnie zapamiętała że proponuje właśnie mi to dodatkowe badanie :P na pewno nie myślałabym o podstępie :D też jako będąca z tego kręgu wiem, że takich rzeczy się nie robi ;) choćby dla własnego bezpieczeństwa prawnego ;) jeśli coś jest podejrzewane to się mówi i ewentualną konsultacje zleca świadomie mówiąc pacjentowi że to konsultacja z konkretnych powodów. A jak nie, znaczy że po prostu cię zapamiętała i proponuje ot tak :)

reklama
Ola tez bym poszła na to usg. Usg nie szkodzi.

Maziajka tez mam w planach jeszcze później zrobić i zamrozić żeby było tak jak piszesz po szpitalu jak wyjdę jakiś obiad :)

Misia po 2h miałam już auto gotowe i juz mam pod blokiem od razu odebrałam, czuje się niepewnie bez auta ;)

Dzięki za wskazówki co do prania. Ja też nie zamierzam później prasować. Nie prasuję sobie, to dziecku też nie będę. Chyba, że faktycznie będzie coś, co wymaga większej dbałości ;)

Ola, ja też bym skorzystała. Usg nie szkodzi więc czemu nie? A jeszcze jak za darmo, na nowym sprzęcie.. :)

Nie No isc ide :) ale
Chciałam zapytac co myślicie. Bo nie chodzi o jakis wielki podstęp, tylko wlasnie o to, ze moze sama niepewna. A wlansie wbrew pozorom ja jej na każdej wizycie nie schizowalam :D tylko na tej po usg 3 trymestru o tm rozmawiałyśmy

A co do szkodliwości usg to wiem, ze temat był poruszany, ale kiedys znalazłam jakies badania na zwierzętach, na podstawie których stawia sie teorie o późniejszym rozwoju mowy, rozwoju autyzmu itd.

Generalnie nie powinnam miec internetu [emoji23]

Zaraz wyruszam na wizytę, bo mam za godzine. Dam znac po ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola - ja też bym skorzystała [emoji5]. Rozumiem Twoje podejrzenia i poddenerwowanie, ale...kurcze.. Właśnie zaproponowano Ci przetestowanie nowki sprzętu, dodatkowo będzie drugi gin, który będzie chciał wykazać się wiedzą i umiejętnościami, jednym słowem super sprawa taka extra wizyta, za którą nie będziesz musiała nic płacić, a wiele nowych informacji zdobędziesz [emoji4]

Maziajka - Ty czarownico [emoji1]. Pamiętam tą historie z Jagodka jsk ja opisywalas w pierwszych tyg ciąży [emoji4].

Misia - śliczne imię [emoji7]. Teraz tylko zdecydować się na właściwą wersję: Bartosz? czy Bartłomiej?
Może i łysy się urodzi, ale później mogą mu urosnac piękne, długie włoski [emoji4]

Ewella - o zesz, troszkę roboty z gołąbkami jest... Także podziwiam [emoji5].

Paalina - lepiej Ci choć troszkę jak brzusio opadł? Czy wręcz przeciwnie?
Zazdroszczę pracy wśród perfum - uwielbiam je [emoji7]. Dla mnie perfumerie to obiekty czci - i Ci co mnie znają, wiedza, że moja wizyta w nich musi swoje przetrwać [emoji1].
Flowerbomb chodzi za mną... A nowego Bruno jeszcze nie niuchalam. Muszę coś lekkiego sobie sprezentowac co mogłabym stosować przy Malutkiej.

Ostatnia edycja:
Maziajka ja sobie postanowiłam, że dania które teraz gotuję, a nadają się do zamrożenia robię w większej ilości. Chcę sobie zrobić taki zapas na chociaż 2 tygodnie. Wiem wiem facet ma ręce, ale myślę że oboje będziemy w takim szoku, że gotowe jedzenie mocno nam pomoże [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wszystko piore,zawsze tak robie nawet dla siebie.

Aniek ja mam luteine 2x1 ale nie zdecydowalabym sie brac bez kontaktu z ginem.

Katarzyna.anastazja my mamy pokoj dla maluszka ale na poczatku bedzie z nami w sypialni.

Pumelova fajnie z tym biustonoszem,ze bez problemu wymienili.
Tez lubie h&m,a teraz jak mam na miejscu to jeszcze bardziej [emoji3]

Patuszka zgadza sie [emoji23][emoji23]
Raczej za dlugie zwykle bywa [emoji12]
Ja mam brac zastrzyki jeszcze przez 6tyg.po porodzie.

Ola ja bym szla na usg. Tez mam robione na kazdej wizycie i z tego co wiem to nie szkodzi.

Misia i takie bedzie imie?
My poczatkowo chcielismy Bartosza [emoji6]

Ewella tez bede robila golabki ale w przyszlym tygodniu a jutro zamierzam zrobic pierogi [emoji4]

reklama
Monti no pewnie moj tez potrafi gotowac zreszta jest kucharzem z wyksztalcenia i kilka lat pracowal ..ale wole jakos by sie synkiem zajal albo mi pomogl a nie gotowal.U mnie jeszcze bedzie mama ma urlop akurat:-) wiec na pewno tez bedzie gotowac dla nas.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry