cześć
aim z moją małą jest tak samo, miała przerwę, odpoczywała - śmiałam się, że strajkuje bo matka słodycze ograniczyła

ale od 2 dni znów szaleje, a najbardziej wtedy jak ojca słyszy
bab mnie położna wczoraj pytała czy ćwiczę na piłce, no ale ja nie mam. Ale powiedziała, żeby tańczyć

To my z Emilką prawie codziennie bo ja kocham rytmy latino
misiu masz prawo powiedzieć znajomym NIE, zresztą uważam, że kultura tego wymaga aby po prostu cierpliwie poczekali. Moje koleżanki jak rodziły to same dawały mi znać kiedy mogę wpaść, nie dopytywałam się nigdy, wiedziałam , że na to potrzebny jest czas.
kylesa koszulą i planem to się nie martw

weż jakaś starą sukienkę a plan? Nie da się zaplanować tego co się wydarzy....
abed moja teoria na temat pustego brzucha przed operacją jest taka, że znieczulenie powoduje, że ci mega niedobrze - oczywiście już po operacji jak znieczulenie zaczyna schodzić. Kiedyś jak takowe znieczulenie miałam akurat musiałam leżeć 5 gdz na brzuchu i zabronili mi nawet głową ruszać. No ale miałam tak ścierpniętą , że musiałam ją chociaż przewrócić na drugą stronę i jak tylko minimalnie ją podniosłam to myślałam, że całe łóżko ochrzcze...i tak sobie pomyślałam, że dobrze , że cały dzień mnie głodzili
aniek masz identyczny brzuszek jak ja

powodzenia !!!
pumelova super, że w końcu jest troszkę więcej spokoju, czyli faktycznie może Agatce wszystko nie podchodzić...co do ubrań to ja się cholercia zastanawiam, gdzie ja je wszystkie włożyłam :/