Hej dziewczyny
U was tez tak sypie sniegiem? Nas dosłownie zasypało, ledwo dojechałam do pracy, masakra.
Co do zakupów to zdecydowanie za wczesnie, tym bardziej, ze nawet nie ma jeszcze letnich ciuszków w sklepach ;p w sumie to wiekszosc rzeczy mam po synku, tylko z ubrankami problem, bo moj z zimy, wiec raczej wiekszosc sie juz nie bedzie nadawała.
Luandzia u mnie wie tylko najblizsza rodzinka, w pracy jeszcze nikt, albo sie domyslaja, bo brzuch juz duzy. Po prenatalnych jak bedzie ok to bede nosiła normalne ciuchy juz, a nie wielkie powyciagne bluzki ;p
Megan tylko sie cieszyc, ze tyle podostawaliście, jednak wyprawka troche kosztuje

a co do karuzeli to my mamy super po synku
Link do: KARUZELA FISHER PRICE RAINFOREST K3799 + PILOT (to chyba nowszy model), ale karuzela dopiero tak od 2-3 miesiaca zycia, nie ma sensu noworodkowi tego przykrecac
Lilith moj młody w ogole nie je tortów ani ciast, wiec raczej dla rodzinki, tylko nie wiem czy kogos bedziemy zapraszac, wiec jeszcze zastanowie sie nad gotowym, tym bardziej, ze w sb mam prenatalne i nie mam jakos nawet głowy zeby sie bawic z tortem.
Muffinki super!!
A co do pappy to ja juz mam czesc wyników i z nimi ide do lekarza, co prawda troche wczesnie robilam, bo norma jest od 11 tygodnia skonczonego, a ja robiłam w równym 11, z tym ze ciaza młodsza o 1 dzien, no ale trudno.