mlodamama111
Zaciekawiona BB
w sumie zrobiłam tylko jeden test ale jak w czwartek mam wizytę u ginga to chyba więcej nie robić co? 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ginekolog pewnie skieruje Cię na badanie beta hcg z krwia więc sikancow nie musisz robićw sumie zrobiłam tylko jeden test ale jak w czwartek mam wizytę u ginga to chyba więcej nie robić co?
Ja co chwilkę macam piersi bo się boję żeby mniej nie bolały!maja boleć i już!!! HihiPierwsza ciaze straciłam mając 18 lat a core urodziłam mając 20, wiek o niczym nie świadczy. są kobiety dojrzalsze w wieku 18 od tych 30 letnich.
Poleccie jakiś fajny film, bo nic wybrać nid mogę..
Cieszcie się objawami, ja to powoli się denerwuje, że mam takie marne.. nietypowe jak dla mnie.
My przed chwilą zjedliśmy hihihija właśnie zamówiłam z narzeczonym duzaaa pizzęhaha chyba mogę sobie na nią pozwolić ;D
Pierwsza ciaze straciłam mając 18 lat a core urodziłam mając 20, wiek o niczym nie świadczy. są kobiety dojrzalsze w wieku 18 od tych 30 letnich.
Poleccie jakiś fajny film, bo nic wybrać nid mogę..
Cieszcie się objawami, ja to powoli się denerwuje, że mam takie marne.. nietypowe jak dla mnie.