reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny!

Chwilę mnie nie było,a tu tyle do nadrobienia ;). Wieczorem usiądę, bo teraz nie dam rady.

Tak na szybko:
tea80 - gratulacje dziewczynki!

Ja też polecam netfixa, prawie codziennie z mężem coś oglądamy i uważam, ze to bardzo dobrze wydane pieniądze - już mamy parę seriali za sobą :). Bardzo polecam Breaking Bad, Orange is new black, Stranger Things, Crown (serial o Królowej Elżbiecie, jak dla mnie super), a teraz oglądamy House of Cards. A i dla dzieci się coś znajdzie :). I co miesiąc coś nowego dorzucają.

U mnie się konkretna zima zrobiła, sypie i sypie, a tu do ortopedy muszę jechać z synkiem..(oczywiście prywatnie, bo terminy na nfz, to jakaś masakra..)
Trochę mam stresa, w sobotę zauważyłam u niego guzek pod kolanem (w dnie kolanowym, chyba tak to się nazywa), byliśmy już u lekarza rodzinnego i jest podejrzenie cysty Bakera. Mam nadzieję, że to to a nic poważniejszego. Te dzieci mnie kiedyś do grobu wpędzą.. Już mam parę siwych włosów ;). Ciąża to dopiero początek stresów ;).

Powodzenia dla wizytujących! Samych dobrych wieści!

reklama
Witajcie dziewczyny.. :)

Ja dziś od rana wyzerka..rogaliki francuskie.. :)
U mnie ruchy pojedyncze w 16tyg a teraz prawie 18 i czuje już każdego dnia..nawet mój partner wczoraj trzymając dłoń na brzuszku poczuł maluszka.. :)
Ale tak jak piszecie każda odczowa je w innym czasie..

3mam kciuki za wszystkie wizyty.. :)
Teo gratuluję corci :)

A tu dla tych które jeszcze nie znają podsyłam fajna piosenkę dla wszystkich którzy spodziewają się maleństwa..(w pierwszej ciąży strasznie mnie urzekła ta piosenka)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tea gratulacje corci.:)
A ja jestem 16+5 ize dwa dni temu młody wypiol siebjakos tak ze poczulam gocalego pod reka masakra,a tak to moze ze dwa trzy razy delikatnie poczulam,ale to jeszcze nie jest regularne i tylko jak leze spokojnie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Co do ruchów to ja już kilka razy poczułam ale na prawdę pojedyncze typu 2 dziennie rano i wieczorem i jak położyłam rękę to już nic. Ale o ile dobrze pamiętam to to były właśnie ruchy a nie jelita bo to tak jakby ktoś mi skakał w środku po narządach:)

A ja się bawię od kilku lat decupage i wczoraj mąż mi wyjął moje stuffy z piwnicy - w końcu mam na to czas i o to zrobiłam sobie chustecznik na chusteczki higieniczne
1486466489-aaaaaa.jpeg

Jeszcze muszę go polakierować kilka razy ale generalnie wyszło całkiem całkiem chyba :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Witajcie dziewczyny.. :)

Ja dziś od rana wyzerka..rogaliki francuskie.. :)
U mnie ruchy pojedyncze w 16tyg a teraz prawie 18 i czuje już każdego dnia..nawet mój partner wczoraj trzymając dłoń na brzuszku poczuł maluszka.. :)
Ale tak jak piszecie każda odczowa je w innym czasie..

3mam kciuki za wszystkie wizyty.. :)
Teo gratuluję corci :)

A tu dla tych które jeszcze nie znają podsyłam fajna piosenkę dla wszystkich którzy spodziewają się maleństwa..(w pierwszej ciąży strasznie mnie urzekła ta piosenka)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex, nie wkurzaj ludzi ;) Ja mam "wyjącą" ciążę i oczywiście znowu się rozkleiłam :p

Megan ja panikuje, bo w 1szej ciazy czułam w 16 tc, a niby w 2 sie czuje szybciej, dlatego troche sie martwie, po prostu sie boje, ze dziecko nie rosnie i dlatego nie czuje, ale ja ogolnei panikara jestem ;p

Tea gratulacje!!! imie wymyslone?:D

Tez bym sobie ogladała tego netflixa, nawet dostalismy przy zakupie telewizora kod i aktywacje na pol roku....tyle ze u nas praktycznei w domu nie dziala internet na tyle, zeby sie sciagneło cokolwiek do ogladania ;p

reklama
Co do ruchów to ja już kilka razy poczułam ale na prawdę pojedyncze typu 2 dziennie rano i wieczorem i jak położyłam rękę to już nic. Ale o ile dobrze pamiętam to to były właśnie ruchy a nie jelita bo to tak jakby ktoś mi skakał w środku po narządach:)

A ja się bawię od kilku lat decupage i wczoraj mąż mi wyjął moje stuffy z piwnicy - w końcu mam na to czas i o to zrobiłam sobie chustecznik na chusteczki higieniczne
1486466489-aaaaaa.jpeg

Jeszcze muszę go polakierować kilka razy ale generalnie wyszło całkiem całkiem chyba :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela, śliczne to!!! A ja wydałem 60 zł w Home&You na chustecznik... Ale jak się nie na talentu, to trzeba płacić i płakać ;)

Do góry