reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Już miałam narzekać że musiałam wcześnie wstać bo moje dzieci z okazji soboty wstały o 6 ( normalnie to po 7 muszę ich budzić do przedszkola), ale widzę że są lepsze ode mnie.
Tymuniek rozumie Cię z tymi skurczami też mi dokuczaja :(
A co do kawy to ja przez 3 miesiące nie piłam w ogóle bo na sam zapach było mi niedobrze, a teraz jak mam ochotę to jedną słabą z ekspresu z mlekiem czemu nie :D
Myślę że to nie zaszkodzi a zachcianki trzeba spełniać;)
Miłego dnia życzę wszystkim :)

reklama
Mimi ja też bym jechała na ip

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Powiedzcie mi jaki jest wasz stosunek do picia kawy w czasie ciąży i później w okresie karmienia.
Ja jestem umiarkowanym kawoszem i nie mam większego kłopotu żeby z niej zrezygnować, mam jednak czasem ochotę na taką małą z mlekiem. Zastanawiam się też jak to będzie po porodzie kiedy snu będzie brakowało....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z pierwszym dzieckiem zaczelam pic normalna kawe (wczesniej tylko inka z mlekiem) dopiero ok 4 miesiąca. Jedna nie za mocną dziennie. Obecnie 22tc z drugim pije rowniez jedna filiżankę dziennie w dni kiedy mam ochote. Z pierwszym dzieckiem mialam ochote pic kazdego dnia, teraz rzadziej

Hej Dziewczyny! Jak samopoczucie? Mam nadzieje ze wszystko dobrze. Ja niestety wczoraj dostałam migreny (tak niestety mam po całym tygodniu mobilizacji w pracy, ze przychodzi rozluźnienie i migrena murowana) wiec szybko poszłam spać, oczywiście pare razy siku w nocy i czułam jak głowa mi pęka i niestety pobudka z ranca daleje z migreną. Idę się kawy z mlekiem napiję, to może przejdzie[emoji853] co do kawy właśnie, to przez 4 miesiące nie piłam wcale bo mnie odrzuciło, a teraz od tygodnia gdzieś znowu pije kawkę rano i czasem w porze lunchu [emoji477]️ moja gin mówiła ze kawa nic nie szkodzi, a tutejsza położna wręcz oczy [emoji15] robiła ze chyba zwariowałam ze mi od kawy niedobrze i mimo wszystko powinnam w siebie wlewac[emoji848]
Życzę wszystkim miłego dnia, ja dziś męża na zakupy wyciągam, gdyż nabrałam ochoty na tą parkę z h&m co tak zachwalałyście i po jeszcze kilka bluzek z gumka po bokach, jak dla mnie są super, wiec muszę jakieś inne kolory dokupić.
Niestety u nas jak zwykle deszczowo, ale trudno, przynajmniej te zakupy za pocieczenie[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry [emoji5]
u mnie taki piekny sloneczny dzien sie zapowiada [emoji4]

Kawka..uwielbiam zawsze wypijalam 3-4 dziennie.
Teraz dlugo mie odrzucalo od kawy,a od jakiegos czasu pije 1 z ekspresu.

Madziazt wspolczuje [emoji17] oby bol szybko minal.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.
Wyspalam się za wszystkie czasy. Tylko raz wstawalam na sisiu. Śniadanko zjedzone i zaraz ogarnę siebie a później mieszkanie. Dzisiaj siostra do mnie wpada co mnie zdziwiło bo rzadko przypomina sobie o mnie.
Robiłam wczoraj schab z kiszoną kapustą w szybkowarze no i po 40 minutach wszystko było mięciutkie. Mam dziewczyny pytanie... no bo szybkowar z Lidla podczas gotowania puszcza parę i to nawet sporo. Czy to normalne? Może mam jakiś uszkodzony... w instrukcji pisze że trzeba dokrecic taką śrubę aby temu zapobiec. Dokrecilam i parą wydobywa się. . .

Monti kochana ja pije rano kawę rozpuszczalna z 1 łyżeczki z mlekiem i nie widzę w tym nic złego... podczas karmienia też wypije taką.

Hej dziewczyny :) mam do was pytanko[emoji14]czy stosowała któraś w ciąży ZOVIRAX krem na opryszczke? Wiem ze jest skuteczny a pojawiła mi sie trzecia juz opryszczka i to taka ze rozrosła mi sie poza usta bleeeh.. Chociaz pewnie sama ją sobie rozniosłam:p Dwie poprzednie zanim sie rozwinęły bo już czulam ze bede miec to posmarowałam pastą do zębów i bylo po problemie na drugi dzien . Ale na tą , juz pasta raczej nie podziała tak szybko[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też pięknie, ciepło się zapowiada a ja czuję się fatalnie katar leci ciurkiem.... dopiero schodzimy na śniadanko tak nam się dobrze spało. Muszę nadrobić pranie i sprzątanie dzisiaj choć M pewnie będzie wyciągał mnie z domu...

Megan to może maść cynkowa? Na opryszczke nigdy nie stosowałam, ale z innymi wypryskami zawsze radziła sobie w moim przypadku bardzo dobrze

reklama
Megan to może maść cynkowa? Na opryszczke nigdy nie stosowałam, ale z innymi wypryskami zawsze radziła sobie w moim przypadku bardzo dobrze

Wlasnie na noc posmarowałam maścią cynkową a tu jeszcze gorzej[emoji14]jak długo mialam z tym spokój tak teraz mi to świństwo wychodzi[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry