Dzięki Kasiulka, muszę spróbować bo ostatnio coraz częściej mnie łapie, aż się boję co będzie dalejAha dobrze ze poszlas
Anet za skurcze odpowiedzialny nie tylko mg wazny tez k. Moze lepiej przejsc na asparagin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Kasiulka, muszę spróbować bo ostatnio coraz częściej mnie łapie, aż się boję co będzie dalejAha dobrze ze poszlas
Anet za skurcze odpowiedzialny nie tylko mg wazny tez k. Moze lepiej przejsc na asparagin
Ja kawe pije jak mnie glowa boli i tylko z mlekiem. Ale uwielbiam herbaty i to mocne. Slyszalam ze kawa podczas karmienia nie ma duzego znaczenia jak sie jej nie pije litrami. Jedna raczej nie zaszkodzi.Powiedzcie mi jaki jest wasz stosunek do picia kawy w czasie ciąży i później w okresie karmienia.
Ja jestem umiarkowanym kawoszem i nie mam większego kłopotu żeby z niej zrezygnować, mam jednak czasem ochotę na taką małą z mlekiem. Zastanawiam się też jak to będzie po porodzie kiedy snu będzie brakowało....
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

tesciowa chciala sprzet zostawic u nas na jakis czas, ale podziekowalismy, bo jeszcze bym sie przyzwyczaila za bardzo heh
Wszystkim zdolowanym!!!!! Zobaczcie sobie koniecznie!!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom