reklama
Ja sie dopinam w plaszcz 34 ale kurtke skorzana juz nie [emoji5]Pumelova tak mam kurtkę 34i udaje mi się zapiąć
tak wlanie znalazłam na olx za 50-60 zł chyba zamówię
![]()
)
Pumelova tez musialam ogrodzic ogrodek bo nasza psinka

pumelova
Fanka BB :)
Ewella to jest wszystko co o Tobie pamiętam
bo patrzyłam na ten rozmiar
i że masz blond włosy
Kasia831, Truskawka właśnie! Mąż mi mówił że jak nam nie przekształca to możemy ta działkę sprzedać tylko rolnikowi albo ksiedzu.
Liluli rozumiem
śliczny pies
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia831, Truskawka właśnie! Mąż mi mówił że jak nam nie przekształca to możemy ta działkę sprzedać tylko rolnikowi albo ksiedzu.
Liluli rozumiem
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka no grubo z tym snem. 
I zgadza się z ta działka. Po zmianie przepisów może zakupić działkę rolna tylko rolnik lub ksiądz. I jeszcze jest problem jak jesteś z mazowieckiego a działka w lubelskim, ale da się to załatwić.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
I zgadza się z ta działka. Po zmianie przepisów może zakupić działkę rolna tylko rolnik lub ksiądz. I jeszcze jest problem jak jesteś z mazowieckiego a działka w lubelskim, ale da się to załatwić.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
Witam. Jestem po zajęciach w szkole rodzenia. Dzisiaj tematem był poród aktywny. Zajęcia były z partnerami. Mąż dowiedział się co go czeka jak będę rodzić ☺ obiadek zjedzony i relaksuje się przy herbatce. Jadę oglądać wieczorem wózek a właściwie wózki bo w pobliżu koleś sprowadza różne używane rzeczy z Belgii. Może jakiś mi się spodoba. . .
Tymuniek
Hej dziewczyny mam pytanko czy któraś z was miala ból krocza a przy tym skurcze co jakiś czas ....Ja tak mam i właśnie zdecydowalam się jechać na IP żeby sprawdzić co mi czasami ten ból jest nie do zniesienia
dam znać jak będę po badaniu echhhh
reklama
Tymuniek, dobrze że idziesz to sprawdzić, oby było dobrze, trzymam kciuki.
Ja zaczynam szkołę rodzenia za miesiąc. Trochę się denerwuje, bo będę chodzić sama, bez męża. Musi wyjechać na miesiąc i akurat w maju go nie będzie.. szkoda, bo pewnie dużo go ominie.
Ja zaczynam szkołę rodzenia za miesiąc. Trochę się denerwuje, bo będę chodzić sama, bez męża. Musi wyjechać na miesiąc i akurat w maju go nie będzie.. szkoda, bo pewnie dużo go ominie.