reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megann - gratulacje!!! [emoji126][emoji188][emoji126][emoji525][emoji531][emoji488][emoji509][emoji484][emoji487]
To od jutra odliczamy do "0" [emoji6].
Ja jutro świętuje

P.S. A jak tam ostatnie szlify przedslubne? [emoji6]
Na sobotę mam fryzjera ustawionego także wiesz [emoji6][emoji3]
Hahaha zapraszam pod "pałac" :D przygotowania idą tak , że dalej nie mam butów [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia takie mam właśnie dawkowanie 3x2 zobaczymy jak zadziała. Najgorzej że gorączka w ciągu dnia się pojawiła ale wzięłam apap i czuje, że jest nieco lepiej

Moja studniówka wypada w weekend, może się wylecze do tego czasu i jakoś to poświętuje [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Poszliśmy po 13 na działkę i dopiero teraz wróciliśmy. Wszystko zrobiliśmy no dobra mąż zrobił ☺ ja czytałam książkę. Ziemia przekopana chwasty wyrwane i pograbione. Można sądzić warzywka.
Na obiad zrobiłam 2 dania. Ziemniaki pieczone z mizeria i botwinka ☺
dzień uważam że porządnie wykorzystany. Jutro odwiedza mnie kumpela. Trochę ogarne mieszkanie a jutro resztę.
Co do krocza to i mnie boli ginek ostatnio sprawdzał i jest ok.

Chorowitkom duuzo zdrowka [emoji5]

Tymuniek super duza dziewczynka juz [emoji5]
Jutro ja sie powinnam dowiedziec ile moj maly wazy [emoji6]

Megan22 a dzisia to i ja mialam arbuza [emoji39]
Gratuluje studniowki [emoji3][emoji3]

Aga_k_m Twoja niunka tez juz troche wazy [emoji6]

Co do pomocy to narazie na Mame nie moge liczyc choc bardzo by chciala pomoc,jest po udarze i wraca powoli do zrdowia ale zawsze jest jeszcze siostra i Tato [emoji28] a z tesciowa to wole nie zostawiac,ale zobaczymy z czasem jak to bedzie..

Liluli - też mnie ta waga zaskoczyła, bo ostatnio urodzone w 27 tc wcześniaki miały po 700 g.
Ale patrzę na swoją apke i wagowo się sprawdza
1490723157399.png
1490723171882.jpg

Załączniki

• 1490723157399.png
    1490723157399.png
    175,7 KB · Wyświetleń: 287
  • 1490723171882.jpg
    1490723171882.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 282
Inka - zazdroszczę takiego popołudnia. Ojjj co ja bym teraz dała za takie popołudnie na leżaczku z dobrą książką.
A do tego obiadek miałaś też mniammm [emoji39].
Ja z obiadem poszłam na łatwiznę - zrobiłam schaboszczaki z "pomysłem na" (tak mocno reklamowane ostatnio przez Anię Ibisz) + ziemniaki + buraczki słoikowe od mojej babci.

Megann - e tam nie masz butów ... Nie szukasz bo pewnie masz jakieś w razie "w" [emoji1][emoji6].

Megan gratuluje 100:D
ja mam 100wkę za 2 dni :D

aga km mam tą samą apkę :D

my byliśmy na spacerze i potem robiłam zapiekankę na jutro na obiad. kończę fajną książkę więc pewnie nie wejdę tu już dziś, miłego wieczoru!

Ooo jaka tu impereza studniowkowa sie zaczyna na pare/parenascie dni!!

Inka ale milas dzien na wypasie, ja w sumie podobny tylko troszke bardziej aktywnie :D

reklama
Aga_k_m moze dlatego ze blizniaki.
Ale juz fajnie brzmi odliczanie do 0 [emoji5]

Pumelova co czytasz fajnego?

Tez zrobilam juz obiad na jutro [emoji5] ogorkowa i lazanki [emoji39]

Do góry