reklama
Emol
Fanka BB :)
Olisia rozkrecac się rozkręca, ale wody nie odchodzą, więc wg lekarzy obojętnie czy będę tu na patologii czekać na poród czy na porodowce. Więc i czekam. Ale z kilka dni to nie dam rady, mam nadzieję że do poniedziałku urodze, tak bardzo bym chciała mieć to z głowy.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła_Mamusiaa
Hej kochane dawno się nie odzywałam, wszystkim mającym dzieciątka przy sobie serdecznie gratuluję, u mnie jeszcze ani widu ani słychu. Chociaż co dzień myślę, że rodzę

Mam takie pytanko czy kupujecie dziecku czapeczki, ile jest potrzebnych, bo ja mam jedną, chce dokupić, ale nie wiem czy będą przydatne w ten upał.
Mam takie pytanko czy kupujecie dziecku czapeczki, ile jest potrzebnych, bo ja mam jedną, chce dokupić, ale nie wiem czy będą przydatne w ten upał.
Emol
Oliwia tylko szkoda że ja miałam skurcze od ponad miesiąca, nie wiem jakim cudem to zrobili ale jestem wrukwiona na Maxa. Nie mam prawie żadnych skurczy :/
Wszystko spierniczyli. Zamiast mnie o tej piątej od razu cewnik usunąć i na porodowke, to teraz to ja mogę i z tydzień leżeć. Kręgosłup też coraz mniej daje się we znaki. Jestem baaardzo baaardzo zła i glodna, bo mają mi ten balonik ściągnąć i może miałam iść na porodowke, a tu gowno
Wszystko spierniczyli. Zamiast mnie o tej piątej od razu cewnik usunąć i na porodowke, to teraz to ja mogę i z tydzień leżeć. Kręgosłup też coraz mniej daje się we znaki. Jestem baaardzo baaardzo zła i glodna, bo mają mi ten balonik ściągnąć i może miałam iść na porodowke, a tu gowno
reklama