reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej,

Podziwiam Was że tyle na zakupach wytrzymujecie. Ja to nienawidzę chodzić po CH...
Moja wczoraj ładnie zjadła kaszke więc może w końcu zacznie jeść...nawet dzisiaj wypiła mleko z butli huraaaa
Ja też daję krem albo chusteczki jak ubieram albo pieluszke zmieniam ale po kąpieli to z mężem pajacujemy a i tak płacze i ucieka ;)

Dzisiaj za to idę z środkową córka do pediatry bo znowu pokasluje i wczoraj miała gorączkę. Boję się po tym zapaleniu płuc więc wolę iść sprawdzić...

Chyba hormony mi buzuja bo włączyłam sobie serial Victoria i tak się poplakalam że sama byłam w szoku ...normalnie można powiedzieć że ryczalam jak głupia

reklama
Misia mało to ok 4-6 łyżeczek.

Aha mój też się trzasl a teraz od kilku dni nie chce. Ogólnie ma mniejszy apetyt na bardziej stale jedzenie. Myślę że mogą to być zeby. Mega się slini, jest marudny i to jedzenie.

Ewella a dziękuję, wizyta udana, wprawdzie jechałam z przyjaciółką przez Mikołów więc zrobiliśmy w sumie 100km :D ale warto dla ploteczek z przyjaciolkami[emoji173]
Szkoda że ten kubek to nie wypal. Przyda się w przyszłości!

Ola W moja też się wierci ale nie aż tak, wystarczy że jej włączę grającą zabawkę po przeciwnej stronie i się prostuje i zdążę ubrać. Nie mam rady.
U nas po kąpieli spokój bo ją masuje a bardzo to lubi[emoji173]

Mumusia my na tej samej imprezce w niedzielę [emoji106] Sylwester z tvnem:D może znajomi jedni wpadną:)

Zrobilyscie mi smaka tym ziemniakiem, dziś dam Agatce [emoji16]

Kasia831 zapraszam [emoji23]

Misia Boże 8h zakupow[emoji23] 8h to ja byłam w sumie chyba haha przez ostatnie miesiące. Nie znoszę zakupów, więc wpadam i wypadam że sklepu:) no chyba że do biedry to się odmozdzyc byle ludzi nie było

Ewella a udaje Ci się już wchodzić do sklepu z nia?:D

Emol czasem tak jest że parę dni jest ciszy a potem.znow się będzie obracal:) ja tak nie analizuje ile razy się obraca w ciągu dnia, to zależy gdzie lezy:)

Aha gratuluje zabka[emoji173]
Haha przynajmniej mam dziennie świeże bułki [emoji16]

Madzik87 zdrówka dla córy. Może Ci jeszcze buzuje:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha i oby tylko na tym bólu brzucha się skończyło. Tyle nie na kupowałam bo szukałam czegoś konkretnego, czego oczywiście nie ma (długiego zakietu-moze ktoś wie gdzie można kupić). No i buty do biegania, dobre w dobrej cenie. Kupiłam asicsy cena pierwotna 720 a dałam 180 :)
Mdzik łączę się w radości mój dziś jak byłam na siłowni wypił z butli :) zdrowia dla starszej córci.
Emol może to zęby. Jak 6 pełnych łyżeczek to sporo.
Pumelova też nie lubię zakupów :)
Mój po kąpieli może być, nawet nie ucieka za to w trakcie robią się problemy bo mi siada :) mam krzeselko do wanienki ale jeszcze aż tak dobrze nie siedzi jeszcze. Z dnia na dzień coraz lepiej mu idzie z tym siedzeniem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha gratuluje ząbka :)

Pumelova hmm.. Byłam z iga dopiero 1 raz od 2msc w sklepie jak nie spała grzeczna była ale juz droga do domu była z płaczem ;) ale nie zapeszajac można pomału z nią wyjść jak nie jest pora spania bo grzecznie leży ;) tak kubek zostanie na później a na teraz muszę cos innego poszukać jakieś pomysły? :)

Misia ja sobie kupiłam ostatni żakiet taki fajny dłuższy właśnie w vero modzie ale chyba we wrześniu. Raz go założyłam[emoji23]

Ewella a niekapek ? Iga znów bezsmoczkowa.. ja Agatce dalam już parę razy że szklanki, zaskoczona była tą wodą ale wypila. Ale to dla zabawy jej dalam bo popija piersią

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia z 25 zjazd na 6 to mało. Dla dzieci które jedzą 5 to nic zjedzenie 6. Ale jak spada o tyle to raczej coś jest na rzeczy.

Ewella może ten niekapek poziom 1 u nas trochę nim wypije.
Pumelova ja bym chciała raki za pupę, a najlepiej w pół uda.
Emol może go boli, a próbowałaś z owocem czy nie?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie wiem jak z tym niekapkiem albo ten 360st jest jeszcze hmm.. Ja daje też czasem z kubka jej się napić ale najczęściej z łyżeczki :) kaszke rano popija cycem a popoludniu warzywa wodą ;)

Iga od 2 dni skacze na nogach zamiast raczkowac na kolanach to ona się podnosi na stopach i skacze do zabawek :D

Załączniki

• 20171229_144023.jpg
    20171229_144023.jpg
    449,1 KB · Wyświetleń: 141
Do góry