paulina1994
Fanka BB :)
Kochana nawet nie wiem co ci napisać, tak mi przykroTak wiec sie z wami bede musiała pożegnac. Milo bylo ale sie akonczylo.
![]()
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana nawet nie wiem co ci napisać, tak mi przykroTak wiec sie z wami bede musiała pożegnac. Milo bylo ale sie akonczylo.
![]()
![]()
Też czytając to wszystko jestem przerażona, ale niestety takie rzeczy dzieją się wokół NasCo???? Szok!!!Strasznie mi przykro
Trzymaj się!
Przeraża mnie też to co tu piszecie, że też macie to za sobą
Czy jest tu jakaś osoba, która nie straciła nigdy dziecka?
To byla moja druga. Nie wiem jak szybko bede chciala sie starac znowu. Troche bede musiala odetchnac. A ze chcę zmienić pracę to tym bardziej dopóki nie dostanę dalszej umowy. Na dwuletniej umowie pomysle o ponownych staraniach. Zapewne znowu zejdzie rok zanim sie uda.Też czytając to wszystko jestem przerażona, ale niestety takie rzeczy dzieją się wokół Nasja jestem w pierwszej ciąży i czytając to wszystko mam serce w gardle i łzy w oczach
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana teraz musisz się jakoś trzymać i przetrwać ten ciężki czasTo byla moja druga. Nie wiem jak szybko bede chciala sie starac znowu. Troche bede musiala odetchnac. A ze chcę zmienić pracę to tym bardziej dopóki nie dostanę dalszej umowy. Na dwuletniej umowie pomysle o ponownych staraniach. Zapewne znowu zejdzie rok zanim sie uda.
![]()
Jestem w galerii i aż się popłakałam bo wróciło wszystko z czerwcaDzieki dzirwczyny jestescie wspaniałe. Ak bardzo mi ciezko. Oby po mnie żadna juz nie odpadla.
![]()