reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak wiec sie z wami bede musiała pożegnac. Milo bylo ale sie akonczylo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Kochana nawet nie wiem co ci napisać, tak mi przykro :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co???? Szok!!! :( Strasznie mi przykro :( Trzymaj się!

Przeraża mnie też to co tu piszecie, że też macie to za sobą :(
Czy jest tu jakaś osoba, która nie straciła nigdy dziecka?
Też czytając to wszystko jestem przerażona, ale niestety takie rzeczy dzieją się wokół Nas :( ja jestem w pierwszej ciąży i czytając to wszystko mam serce w gardle i łzy w oczach :(

Też czytając to wszystko jestem przerażona, ale niestety takie rzeczy dzieją się wokół Nas :( ja jestem w pierwszej ciąży i czytając to wszystko mam serce w gardle i łzy w oczach :(

To byla moja druga. Nie wiem jak szybko bede chciala sie starac znowu. Troche bede musiala odetchnac. A ze chcę zmienić pracę to tym bardziej dopóki nie dostanę dalszej umowy. Na dwuletniej umowie pomysle o ponownych staraniach. Zapewne znowu zejdzie rok zanim sie uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia jestem w szoku [emoji22][emoji22] nie było mnie cały dzień dopiero teraz zobaczyłam . Tak mi strasznie przykro. Wiem co przeżywasz [emoji22][emoji22] pisz do mas zawsze. I nie załamuj się. Choć wiem że łatwo się mówi [emoji46] trzymaj się jakoś

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Elodia - baaaardzo mi przykro. Nie napisze, że wszystko będzie dobrze..ech. Dokładnie rok temu moja przyjaciółka przez to przechodziła. Teraz jest w 6mscu ciąży. Wytłumaczyła sobie to tak, że dzidziuś po prostu jeszcze nie był gotowy na ten świat. Trzymaj się i pamiętaj, że masz córkę, dla której musisz być na 100% a maluszek wróci do Ciebie prędzej czy później :*

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To byla moja druga. Nie wiem jak szybko bede chciala sie starac znowu. Troche bede musiala odetchnac. A ze chcę zmienić pracę to tym bardziej dopóki nie dostanę dalszej umowy. Na dwuletniej umowie pomysle o ponownych staraniach. Zapewne znowu zejdzie rok zanim sie uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Kochana teraz musisz się jakoś trzymać i przetrwać ten ciężki czas :(

Cykle bardzo sie reguluja po stracie, u mnie tak bylo. Po pol roku po stracie Synka w 23 tygodniu zaszlam w ciaze naturalnie. A pierwsza ciaza byla wynikiem leczenia w klinice specjalizujacej sie w nieplodnosci.
Nie dziwie sie, ze nie jestes optymistyka w tej kwestii, to za szybko zeby myslec o kolejnej ciazy, kolejnym dziecku.

reklama
@Elodia ja tez dopiero przeczytalam. Bardzo mi przykro, naprawde, az plakac sie chce :(
To jest poprostu niesprawiedliwe i tyle. Zadne inne slowa nie pomoga. Moja siostra stracila juz 4 ciaze i wiem, ze pomaga tylko czas.
Tule.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry