olaaa7
Fanka BB :)
Ja to nie wiem, nie liczyłamTo ile nas tu jest ze staraczek 2017? :-)
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to nie wiem, nie liczyłamTo ile nas tu jest ze staraczek 2017? :-)
![]()
![]()
Wlasnie widze az polapac sie nie moge! A ja stoje przy garach (nowe zasady zywieniowe wprowadzilam)zaraz po dzieciaki a pozniej zebranie i wez sie polap.Idziemy na rekord pisania![]()
Podglądnij wątek staraczki 2017. My tam potrafimy produkowac w mega hurtowych ilościach:-)Idziemy na rekord pisania![]()
A co to za zasady?Wlasnie widze az polapac sie nie moge! A ja stoje przy garach (nowe zasady zywieniowe wprowadzilam)zaraz po dzieciaki a pozniej zebranie i wez sie polap.
Chyba kazda z nas te zmeczenie dopada ja zasypiam 1 o 18 to juz ziewam i chodze jak lunatyk@sylwia.87 @Elodia witajcie i gratulacje
Tak sie dziwiłam że macie juz ciązowe dolegliwości wiec i mnie zmęczenie dorwało. Wróciłam z młodą z basenu i chyba musze sie udać razem z nią na popołudniową drzemkę
I gadać o dupie maryniePodglądnij wątek staraczki 2017. My tam potrafimy produkowac w mega hurtowych ilościach:-)
![]()
![]()

Zero picia gazowanego i slodyczy....jedtnie w weekend . Ograniczylam smazone. Maz zadowolony nie jest ale mi latwiej . Kocham slodycze potrafilam nie jesc nic caly dzien a wieczorem duza milka i paka chipsow. A teraz jak nie ma w domu to i mnie nie korci....no i ucze sie jesc obiady. Bo ja to tylko sniadanie i wieczorem opychanie sieA co to za zasady?![]()
Trzy albo cztery łącznie ze mną chyba. Boże nadal sie trzęsę z emocji. I lezki mi lecą. Ale ten dziwny posmak w ustqch powinien mi dac do myslenia juz wczesniej.Ja to nie wiem, nie liczyłam![]()