reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kasia tez mi sie podoba ale mojemu mezowi nie. Mi sie jeszcze Marcelina podoba. Corka ma na imie Marianna

reklama
Dzień dobry :D
Witam się w lipcowym gronie. Wczorajszy zrobiony przeze mnie test ciążowy pokazał pozytywny wynik i z moich wyliczeń termin wychodzi na 2 lipca... Niezmiernie się cieszę i jszcze muszę ochłonąć z tego szczęścia.
Mam nadzieję że ogarnę wasze tempo dzielenia się informacjami na forum ;) Dziewczyny ŁAŁ! tempo macie naprawdę ekspresowe ;)

Dzień dobry :D
Witam się w lipcowym gronie. Wczorajszy zrobiony przeze mnie test ciążowy pokazał pozytywny wynik i z moich wyliczeń termin wychodzi na 2 lipca... Niezmiernie się cieszę i jszcze muszę ochłonąć z tego szczęścia.
Mam nadzieję że ogarnę wasze tempo dzielenia się informacjami na forum ;) Dziewczyny ŁAŁ! tempo macie naprawdę ekspresowe ;)
Witamy w naszym gronie☺

Ale faktycznie cos jest w tych smakach bo np z corka jadlam ciagle jogurty, truskawki,slodkie I lody. Z synkiem sledzie za mna chodzily I banany☺ ale kielbasa to jeszcze nigdy☺

Ja w 1 ciazy hetolitry kakao...tetaz corka mi wypomina bo ma uczulenie na mleko i gluten. W drugiej slone chipsy....Bartek slodyczy nie lubi za to krakersy paluszki itd. A w 3 wszystko co slodkie i Mlody za slodkim jest.

reklama
Moja właśnie na połówkowym. Ale moja koleżanka miała nespodziankę. Okazało sie, ze bedzie miała wymarzona córeczkę, a tu na miesiac przed porodem córcia zamieniła sie w synka :-D
Ja mialam podobnie usg i ze dziewczyna (3ciaza) wiec wszystko szykowalam rozowe...w 34 pobyt w szpitalu robia mi usg a tu chlopak az "ptaszka" samego mi wydrukował bo nie wierzylam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry