reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć [emoji846] odstawiłam młodego do przedszkola i poszłam jeszcze dospać trochę, strasznie senna dzisiaj jestem.

Co do dziwnych snów, dzisiaj przyśniło mi się ze zaczęłam rodzic w taksówce, koniec końców urodziłam na korytarzu porodówki- córkę. I nie chcieli mi jej wydać do domu bo nie wiedziałam jak dam jej na imię [emoji23][emoji1]

Ola mi mój tez powiedział ze skoro w środę mam lekarza to żebym z testami nie świrowała [emoji6]

Jak samopoczucie dzisiaj dziewczynki?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, po wizytach u lekarza, piszcie jakie badania macie zrobić :) Bo jak pójdę na swoją wizytę dopiero w 9 tc, to chciałabym zrobić wcześniej jakieś badania, bo potem to już pewnie umówię się na styczeń.

9cs to nie dopiero a już Kochana, są dziewczyny które się po 30 albo i lepiej starają o nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Racja w sumie. Nie powinnam marudzić że dopiero, bo w pracy mam pelno dziewczyn starających się juz prawie 3 lata i nadal nic. Wszystkie się zawsze wspieralysmy i wspieramy nadal w dzialaniach. Flidy ciążowe juz im posłałam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jaką mam dziś niezdrową zachciankę :) Normalnie marzy mi się mc donald i jakiś burger z papryczkami jalapeno :)
Ja zjadlam na snadanie kanapke z szynką, żóltym serem, sałatą, cebulką,ogorkiem i ostrym sosem sriracha - naprawde bardzo ostrym :-) zwykle pieklo mnie cale gardlo po tym sosie, a teraz ledwo co tą ostrosc czuje hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja zjadlam na snadanie kanapke z szynką, żóltym serem, sałatą, cebulką,ogorkiem i ostrym sosem sriracha - naprawde bardzo ostrym :-) zwykle pieklo mnie cale gardlo po tym sosie, a teraz ledwo co tą ostrosc czuje hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie też na ostre bierze. W piątek na zakupach narobiłam sobie zapas ostrych produktów ;) Ale zgaga po tym okropna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry