olaaa7
Fanka BB :)
Podeślij linka bo nie widzęO, widzę ze już jest grupa na fb z lipcowym mamami? [emoji846] któraś z Was zakładała?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja to ostrego nie lubię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podeślij linka bo nie widzęO, widzę ze już jest grupa na fb z lipcowym mamami? [emoji846] któraś z Was zakładała?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja wpieprzam jeszcze biedronkowe korniszony ale koniecznie z chilli a nie te bez chilli. M tego jeść nie moze bo dla niego za ostre a ja zjadam i dla mnie wciąż za łagodne :-) kurcze skonczyly mi się. Pozniej do biedry skoczę i się w kilka slpikow zaopatrzę :-)Mnie też na ostre bierze. W piątek na zakupach narobiłam sobie zapas ostrych produktówAle zgaga po tym okropna.
Podeślij linka bo nie widzę
Ja to ostrego nie lubię![]()
Ja też nie widzę, wyskakuję mi tylko czerwcowe- lipcowe mamy 2018, ale ta grupa jest widoczna i widać kto w niej jest :/ Kusi mnie by wejść, ale każdy ze znajomych zobaczy, że dołączyłam do takiej grupy :/Wpisz „lipcowe mamy 2018” bo za nic nie mogę linka z telefonu dodać a jeszcze mnie administratorka nie zaakceptowała, 3 mamy dopiero tam są [emoji6]
o już mam Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dorzuciłam już lik do poprzedniego postuJa też nie widzę, wyskakuję mi tylko czerwcowe- lipcowe mamy 2018, ale ta grupa jest widoczna i widać kto w niej jest :/ Kusi mnie by wejść, ale każdy ze znajomych zobaczy, że dołączyłam do takiej grupy :/
Tak wygladaA ta grupa to jest nasza forumowa?
Ja na fb dolacze po wizycie u lekarza
Tez czekam z fb, najpierw lekarz i powiemy rodzinie, głupio tak żeby się przez fejsa w pracy i w domu dowiadywali [emoji12]
Wlasnie☺
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom