olaaa7
Fanka BB :)
Będzie dobrze :*Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze :*Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
![]()
![]()
Oooo wyniki są. Tylko coś na telefonie wlaczyc mi sie pdf nie chce. Muszę lapka włączyć. Az mi serducho podskoczylo.
![]()
![]()
294 mIU/mlI jak? Trzymam kciuki :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile mialas wczesniej? Dobrze przyrosla?294 mIU/ml
![]()
![]()
294 mIU/ml
![]()
![]()
Wczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.A ile mialas wczesniej? Dobrze przyrosla?
Czyli ladnie rosnieWczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.
![]()
![]()
Wczesniej 53,8 ale to jest spora roznica. Wczesniej jak robilam betke to robilam zaraz po 7 z rana a teraz po 9 dopiero tak ze wiecej niz 72 godziny roznicy.
![]()
![]()