Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Soki owocowe albo colaKurde dziewczyny, odstawiłam kawę bo jakoś przestało mnie ciągnąć do niej, przestawiłam się na inkę ale też przestał mi przechodzić przez gardło i nie wiem co ja mam teraz picWody nie lubię, za herbatami też średnio przepadam, masakra jakaś
![]()
Ale jest ok?Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
A co myślicie o powrocie do pracy? jestem na l4 do 08.12 i szefowa mnie pyta czy jeszcze wrócę.. A po tym co przeszłam i teraz tym plamieniu ciężko mi się określić.. ?? Jakieś rady?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.