Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Soki owocowe albo colaKurde dziewczyny, odstawiłam kawę bo jakoś przestało mnie ciągnąć do niej, przestawiłam się na inkę ale też przestał mi przechodzić przez gardło i nie wiem co ja mam teraz picWody nie lubię, za herbatami też średnio przepadam, masakra jakaś
![]()
Ale jest ok?Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
A co myślicie o powrocie do pracy? jestem na l4 do 08.12 i szefowa mnie pyta czy jeszcze wrócę.. A po tym co przeszłam i teraz tym plamieniu ciężko mi się określić.. ?? Jakieś rady?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.