Elodia
Fanka BB :)
Za to jutro po wizycie padniesz jak mucha i calutka noc ladnie prześpiszJa to nie śpię już drugą noc przez karat, budzę się co około 1-2 godziny, masakra, cały nos zatkany a dziś to bankowo nie będę spała całą noc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za to jutro po wizycie padniesz jak mucha i calutka noc ladnie prześpiszJa to nie śpię już drugą noc przez karat, budzę się co około 1-2 godziny, masakra, cały nos zatkany a dziś to bankowo nie będę spała całą noc.
Tak i nawet fakt, że się duszę mi nie przeszkodzi [emoji12]Za to jutro po wizycie padniesz jak mucha i calutka noc ladnie prześpisz
![]()
![]()
Ja jestem w pracyDziewczyny a ja jest u Was z praca? Pracujecie czy na zwolnieniu?![]()
Ja na L4. Musialam pojsc od razu po zobaczeniu dwoch kresek do rodzinnej,ponieważ pracuję na trzy zmiany na magazynie a praca typowo fizyczna tzn chodzenie dźwiganie schylanie.Dziewczyny a ja jest u Was z praca? Pracujecie czy na zwolnieniu?![]()
Ja pracowalam dorywczo....na smieciowej uwowie. Same nocki wiec zrezygnowalam. Mam jeszcze druga dorywcza kilka h w tyg.Dziewczyny a ja jest u Was z praca? Pracujecie czy na zwolnieniu?![]()
Mysle ze powinnas tego swojego posluchac. Szkoda ryzykowac zeby cos sie maluszkowi stalo.Ja pracuję w restauracji jako kelner/barman. W restauracji jest ciągły kocioł (prawie jak w McDonald's ).. teraz miałam parę dni wolnych bo złapało mnie jakieś przeziebienie..miałam gorączkę itp. Na tą chwilę został tylko kaszel.. jutro już do pracy. Mój mnie bardzo prosi żebym poszła na zwolnienie.. mam się nie przemęczać. Co prawda,mecze się tam i czasem nie ma czasu zjeść.. nie wiem czy powinnam ryzykować..a z drugiej strony nie wiem, czy nie zwariuje w domu..![]()