Dorotea.
Fanka BB :)
Jakieś metody na katar??? Odwiedziłam moje żłobiaki i mam...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pisalam juz gdzies tu, mozna wode morska lub spray do nosa Fitonasal. Na mnie to dziala w ciazy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakieś metody na katar??? Odwiedziłam moje żłobiaki i mam...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kandyzowany też jest pyszny. Tylko trzeba uważać bo cukru tona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kandyzowane ananasy pychotka :-) muszę się zaopatrzyć :-)Oj tez pychotai jeszcze ananas
![]()
Aaa ale mnie dzisiaj kłuje w kościach biodrowych albo w miednicy. Lekko podobne uczucie do skurczy miesiaczkowych pomieszanych z rozciąganiem.. Mozliwe że tak można odczuwac rozszerzanie się miednicy? Raz z prawej, raz z lewej zaboli.
![]()
![]()
Haha ja nie pamiętam za bardzo jak to w pierwszej ciąży było, ale wydaje mi się że też to czułam. Kirczę muszę chyba o trzecim pomyśleć wcześniej, niż przed 40 żeby więcej pamiętaćTak mi lekarka tłumaczyła te bóle, że to właśnie rozciąganie macicy jest. Ponoć mocniejsze są podczas 1 ciąży.
![]()

No to nie wypada mi nic innego jak pogratulować :-) zdrowo rozwijającego się groszkaCześć dziewczyny na szczęście już po wizycie. Beta dzis byla powtarzana i wybij 17814.43prawidłowy przyrost.
U lekarza na usg piękny pęcherzyk na miejscu oraz pęcherzyk zoltkowy i groszekwiec jest wszystko ok