• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hejo. Mam wieści. Termin mi wyszedl na 27 czerwca ale znów pewnie przenosze . Uslyszalam dzis serduszko. Jest malutka fasolka. Trzymam kciuki za wasze wizyty[emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Elegancko [emoji173]️

Lepi przeniesc niz wczesniak ;))) gratulacje!! Trzymaj trzymaj za nas

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jednak za bardzo cenię prywatność żeby na FB się ujawniać a zresztą chyba za wcześnie na to bo raz mało się znamy i niewiadomo kto kim jest a po drugie jeszcze wiele dziewczyn dojdzie bądź odejdzie[emoji6][emoji6]

życie cudem jest[emoji1]

Ale to nie trzeba byc znajomym od razu na fb Tylko jedna osoba jest adminem i tylko jedna osoba zaprasza inne I Tylko jedna osobe masz w twych znajomych

Jednak tak jak pisalam nie wszyscy maja fb , lepiej tutaj dziala zamknietyy wtedy bedzuemy chwalic Sie brzuchami;)))

Ale to nie trzeba byc znajomym od razu na fb Tylko jedna osoba jest adminem i tylko jedna osoba zaprasza inne I Tylko jedna osobe masz w twych znajomych

Jednak tak jak pisalam nie wszyscy maja fb , lepiej tutaj dziala zamknietyy wtedy bedzuemy chwalic Sie brzuchami;)))

Jeśli tylko będziecie chciały zamknięty nie ma problemu tylko tak jak pisze jeszcze dochodzą dziewczyny i co niby każda będziemy dodawać do zamkniętego ? Pytałam się na na wcześniejszych wątkach i one normalnie zamknięty zrobiły jak już wiedziały że mało kto dochodzi .Tak naprawdę dziewczyny teraz się w ogóle nie znamy nie raz jedna drugiej na nerwach zagra hahaha ale moim zdaniem żeby grupa była zgrana trzeba się poznać na neutralnym gruncie a nie z miejsca wrzucać fotki a później żałować.Moze tylko ja jestem taka ostrożna nie wiem albo mam nie po kolei w głowie ale co raz zostanie wrzucone na net już zawsze zostaje.A FB to kopalnia wiedzy .....i szpiegostwa .

życie cudem jest[emoji1]

Jeśli tylko będziecie chciały zamknięty nie ma problemu tylko tak jak pisze jeszcze dochodzą dziewczyny i co niby każda będziemy dodawać do zamkniętego ? Pytałam się na na wcześniejszych wątkach i one normalnie zamknięty zrobiły jak już wiedziały że mało kto dochodzi .Tak naprawdę dziewczyny teraz się w ogóle nie znamy nie raz jedna drugiej na nerwach zagra hahaha ale moim zdaniem żeby grupa była zgrana trzeba się poznać na neutralnym gruncie a nie z miejsca wrzucać fotki a później żałować.Moze tylko ja jestem taka ostrożna nie wiem albo mam nie po kolei w głowie ale co raz zostanie wrzucone na net już zawsze zostaje.A FB to kopalnia wiedzy .....i szpiegostwa .

życie cudem jest[emoji1]

A kiedy zamkniemy w 9 mscu ciazy[emoji12];)) ok Ja tam dostosuje sie

Jesli chodzi o to ze ktos mi dowali lub Ja komus to
Samo zycie , nikt nie powinien sue obrazac to forum i dodatek nasza ciaza hormony caly czas 9 mscy to insczej troszke tez reagujemy nie na darmo Sue mowi myslisz ribisz jak baba w ciazy [emoji23][emoji23];)), Ja Sie gniewac nie bede bo to hormony [emoji13][emoji13];)

Witajcie !
U mnie 30 dc, w zasadzie 31 patrząc na porę...;) pierwszy dzień ostatniej miesiączki 5.10

Z objawów - senność, ból w podbrzuszu i w dniu dzisiejszym pierwsze wymioty.. ale cóż, trzeba to trzeba, będziemy się męczyć byle wszystko było w porządku.

Trzymajcie się ciepło!

Witajcie !
U mnie 30 dc, w zasadzie 31 patrząc na porę...;) pierwszy dzień ostatniej miesiączki 5.10

Z objawów - senność, ból w podbrzuszu i w dniu dzisiejszym pierwsze wymioty.. ale cóż, trzeba to trzeba, będziemy się męczyć byle wszystko było w porządku.

Trzymajcie się ciepło!

Wow tak szybko wc;))) u mnie 23/wtzesien 1 dzuen ost miesiaczki i objawy to lekko bol
Brzucha

A kiedy zamkniemy w 9 mscu ciazy[emoji12];)) ok Ja tam dostosuje sie

Jesli chodzi o to ze ktos mi dowali lub Ja komus to
Samo zycie , nikt nie powinien sue obrazac to forum i dodatek nasza ciaza hormony caly czas 9 mscy to insczej troszke tez reagujemy nie na darmo Sue mowi myslisz ribisz jak baba w ciazy [emoji23][emoji23];)), Ja Sie gniewac nie bede bo to hormony [emoji13][emoji13];)
Nie nie w 9 ale na pewno nie teraz , a jeśli komuś nie psuje niech się zamyka na klucz i siedzi już teraz ja nikomu nie zabraniam.Droga wolna dla każdego[emoji6]

życie cudem jest[emoji1]

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) zrobiłam dziś test tak dla porównania czy kreska będzie ciemniejsza i powiem Wam, że jak już siusiałam na niego to wychodziły obie kreski :p wrzucam fotki dla porównania z 30dc i dzisiejszy z 34dc :) (zdjęcie z dwoma testami to 30dc)
IMG_20171104_064020.jpg
IMG_20171031_064142.jpg

Załączniki

• IMG_20171031_064142.jpg
    IMG_20171031_064142.jpg
    234,9 KB · Wyświetleń: 548
  • IMG_20171104_064020.jpg
    IMG_20171104_064020.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 537
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama