reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja juz po....stwierdzila obrzeki i ze zaczyna sie akcja z cisnieniem . mam dopegyt 2x dziennie. Jak cisnienie bedzie ok 160/95 to mam jechac na szpital powiedziała ze jak dotrzymam do 36 tyg to bedzie bardzo dobrze. No i dala skierowanie na usg bo musimy monitorowac malego
Dobrze, ze szybko zareagowalas z tym cisnieniem. Oby leki pomogly i obylo sie bez szpitala!

reklama
Przyszła paczka z gemini :) Papierkami sprawdziłam czy to co mnie codziennie zalewa to nie wody, i juz jestem spokojna :) Stasia dziś nie czułam jeszcze wiec odpaliłam detektor i sobie go posłuchałam, serduszko pięknie, szybko bije :) I nie wiem jakim cudem ale zamiast laktatora medeli zamówiłam avent :D zalogowałam sie na gemini i faktycznie to kliknęłam nie wiem dlaczego :O
Też podobno jest dobry [emoji4]

Przyszła paczka z gemini :) Papierkami sprawdziłam czy to co mnie codziennie zalewa to nie wody, i juz jestem spokojna :) Stasia dziś nie czułam jeszcze wiec odpaliłam detektor i sobie go posłuchałam, serduszko pięknie, szybko bije :) I nie wiem jakim cudem ale zamiast laktatora medeli zamówiłam avent :D zalogowałam sie na gemini i faktycznie to kliknęłam nie wiem dlaczego :O
No i super że to nie wody :)

Na temat chlewu to nawet się nieodzywam[emoji23]tylko tyle że ja nie mam tego jak posprzątać czasami umywalkę umyje albo wc żeby jakoś wyglądało [emoji16] a mój mimo tego że mega się stara to wszystko ogarniać no to jednak jest facet[emoji85]
No właśnie facet to facet i nie ogarnie tak jak my same [emoji85]

Na temat chlewu to nawet się nieodzywam[emoji23]tylko tyle że ja nie mam tego jak posprzątać czasami umywalkę umyje albo wc żeby jakoś wyglądało [emoji16] a mój mimo tego że mega się stara to wszystko ogarniać no to jednak jest facet[emoji85]
Łączę się w bólu.. I brudzie... [emoji15] [emoji23]
O czasem próbuję, ale poza tym, że facet, to zwykle po pracy budowa, żeby było się gdzie przeprowadzić, wychodzi do pracy na 6, wraca koło 22, więc robi to, co niezbędne - wstawić naczynia z suszarki (jest za wysoko, próby mojego wstawiania kończyły się skurczami...), kuweta, podłoga, itd... Na okna czy meble lepiej nie patrzeć... [emoji15] [emoji23]

reklama
Do góry