kinga30
Fanka BB :)
To u mnie na pewno było przez godzinę 10No właśnie kurczę 10 na godzinę wydawało mi się bardzo dużo i myślałam że jakiś mały leniuszek we mnie rosnie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To u mnie na pewno było przez godzinę 10No właśnie kurczę 10 na godzinę wydawało mi się bardzo dużo i myślałam że jakiś mały leniuszek we mnie rosnie [emoji16]
Jakiś czas temu skończyłam 35, i udało się po kilku latach.....Moj twierdzil ,ze on chlopcow nie umietesciowa miala juz 6 wnuczek zanim jej wnuka dalismy
a teraz drugi chlopiec ... tylko moja coreczka niezbyt z tego zadowolona ,tak chciala siostrzyczke
Swoja droga mam kilka znajomych po 40, ktore sie bardzo staraja o malenstwo i nie wychodzi a u nas wpadka jak u nastolatkow![]()
OcetCześć witajcie [emoji6] macie może jakiś sprawdzony domowy sposób na czyszczenie pralki? My dziś wizyta u diabetologa, udało się umówić prywatnie i nie czekać wieczności...
O Matko Twoja Agatka to na prawdę ruchliwa jest [emoji1]Wiesz co nie wiem [emoji5] bo moje to góra 15 minut liczyłam i teraz tez ostatnio naliczyłam 15 w 20 minut
Zapytam mojej lekarki czy mam liczyć i czy jest ok bo jak mega skacze to może z 10 bym naliczyla, ale jak śpi to tylko czasami mnie smyrnie ten mój mały smyk[emoji7]To u mnie na pewno było przez godzinę 10
Super [emoji106]Hej dziewczynymam deficyt czas jak widać... Na forum jestem sporadycznie.. Więc nawet nie wiem co się u was dzieje za bardzo..
![]()
Dziś pierwsza nocka na nowym mieszkaniu na którym..
- Nie mam jeszcze kuchni
-Łazienka jest w kaflach + toaleta + prysznic - więc tu cywilizacja :d
- Sypialnia w której śpimy jest wyłożona panelami do połowyłóżko sypialniane z materacem przyjdzie dziś bądź jutro, a mimo wszystko fajnie spało się na materacu
![]()
Kuchnia połowa stworzona![]()
Wykąpać się można, siusiu zrobić też![]()
A więc działamy dalejjuż po śniadaniu jesteśmy
ale nawet mamy tv na którym oglądaliśmy wczoraj film wieczorem HEHE więc warunki są jakie są ale jest wesoło
![]()
Poza tym że strasznie męczy mnie katar :/ do łazienki o sypialni nie mamy jeszcze drzwiale powiem wam że mimo tych "niedogodności" cieszę się na to mieszkanie (jak na razie w warunkach polowych) i cieszę się że jest M
chociaż na tydzień
nie mieliśmy wyboru i musieliśmy już się tu przeprowadzić bo umowa najmu mieszkania nam wyszła [emoji14] no cóż damy radę
![]()
Agd całe do mieszkania przyjdzie w ponradocha hehe
Pozdrowienia z placu remontowego![]()
Hahaha czyli chyba znęca się nad pecherzem [emoji16]A mnie teraz od 20 minut non stop kopiejuż dwa razy na siku byłam ;D
Założyłam dzisiaj na ćwiczenia koszulkę z maratonu poznańskiego... Spojrzałam w lustro, stwierdziłam, że jestem grubsza niż szersza, a mój sposób poruszania się, gibkość ruchów emerytki itd nieźle kontrastują ze sportowym strojem [emoji23]Haha uwielbiam te Twoje teksty ja też zamieniam się wielkimi krokami w slonia[emoji16] ostatni tydzień to szok [emoji33] [emoji2] ciekawe kim będziemy w lipcu [emoji23]
No ja czasami to się kładłam 5 minut i były policzone naprawdę się sporo kreci, moja mama to mówi, że dzieciaki nerwowe jak matka i ciągle się kręcąO Matko Twoja Agatka to na prawdę ruchliwa jest [emoji1]