Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I dobrze Kiniu bo Ty i dzidzia najważniejsi a jak się obraża no to trudno tym bardziej że to nie pierwsza taka sytuacjaJuż to powiedziałam dzisiaj, bo się tak wkurzyłam jeszcze cała chodzę. Zdobilam sobie melisę i moze się jakos uspokoje
2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]Cześć witajcie [emoji6] macie może jakiś sprawdzony domowy sposób na czyszczenie pralki? My dzień wizyta u diabetologa, udało się umówić prywatnie i nie czekać wieczności...
Haha uwielbiam te Twoje teksty ja też zamieniam się wielkimi krokami w slonia[emoji16] ostatni tydzień to szok [emoji33] [emoji2] ciekawe kim będziemy w lipcu [emoji23]Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.
hej witaj40 lat to super wiek
ja mam 30 lat i drugie dziecko bedzie ale jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to na 40 stkę napewno sie zdecyduje
moja ciocia ma 39 lat i juz zapowiedziala ze na 40stke 3 dziecko chce w ramach prezentuwiec nie czuj sie jak babcia
![]()
Sloniuje się do Rossmanna. Ostatnie rzeczy kosmetyczne na liście i koniec. Mam dość. Co chwila patrzę na swoją listę i jeszcze mi się coś przypomina. Nie dość że slonio-orka ze mnie to jeszcze pamięć szwankuje.
2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]
Haha ja wolę zdecydowanie jak jest "Ruch " tyle że ja niemoge nic robić więc trochę inna sytuacja [emoji16]Mniejszy ruch na forum ma swoje plusy. Nie muszę wybierać czy chce posprzątać w domu czy być na bieżąco [emoji16]
Kuwa nie mam zmywarki [emoji23]2 tabletki do zmywarki wrzucić do bębna i włączyć pranie [emoji8]