reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie wpierdzieliłam talerz spagetti [emoji492] mmmm musiałam, grzech że na noc ale siła wyższa :D

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ojtam oj tam. Nam, ciężarnym, takie grzeszki się wybacza :-) ale to swoją drogą ciekawe, bo ja sobie odgrzalam trochę makaronu z obiadu w sosie slodko kwasnym :-) chyba nasze dzieci lubią npcne żywienie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Oj tak [emoji14] chociaż chyba przyzwyczaiłam się do nocnego życia a spania w dzień :D

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zasypiam tak gdzies między północą a drugą a potem najchetniej bym wstawala kolo 9 i mi to w zupełności wystarczy. Czego nie pośpię w nocy dośpię w dzień. W sumie może z 8 godzin mam snuna dobę, chyba że to weekend, no to wtedy znacznie więcej :-) więc jeśli budzenie się malucha w nocy mialo zależeć ode mnie to mogłoby to byc między północą a drugą. A potem ładnie spanko do 7 :-) jakby tak bylo to nie będzie tragedii ze spaniem w nocy bo zapewne przy maluchu to padnę jak mucha wieczorem jak tylko po kąpieli i karmieniu zaśnie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] Ja też pojadłam wieczorem i nawet nie wiem kiedy zasnęłam [emoji2] wrapy z tuńczykiem przedwczoraj smakowały cudownie a już wczoraj mi śmierdziały na jajka [emoji2] wczoraj w ogóle jakie miałam zachcianki to aż sama się z siebie śmiałam. Miałam ochotę na pizzę ale na same jej brzegi, to co zawsze wywalam [emoji2][emoji2] teraz o 4:30 było siku i już mam pospane [emoji2] koło 6 wypije herbatę miętową i może jak wczoraj mnie uśpi jeszcze na kilka godzinek [emoji4]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jutro po pracy pojadę Dziękuję bardzo tam chyba powinni mnie jakoś w miarę poinformować
Nie da się błędnie odczytać wyniku :) beta rośnie w zawrotnym tempie. Kobieta, która nie jest w ciąży ma mniej niż 2,7. Ja robiłam w bardzo wczesnej ciąży, kilka dni przed okresem i miałam już 92. Najlepiej powtórzyć po 48h żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta a tym samym czy ciąża na tym etapie rozwija się prawidłowo. Powinna przyrosnąć o minimum 66%. Na internecie masz kalkulatory bety, ja z nich korzystałam :)
Powodzenia i trzymam kciuki [emoji4]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzień dobry :) a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje :p kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie :p wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała :-) :)

reklama
tez tak mam jakis objaw ustepuje a ja sie zastanawiam czy wszystko ok dobrze ze wizyta w czwartek to sie moze uspokoje, ale pocieszam sie ze nie plamie i nie krwawie ale odruch mam taki ze czesto patrze, no i ta luteina ...

Do góry