Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie auryKurcze cały dzień muli mnie głowa![]()
Właśnie nie pierwszy raz. Ze 2 tygodnie temu zjadłam ale to dosłownie kilka, a dziś to grubo. Czuje takie jakby mrowienie, trochę swędzenie w buzi i mam wysypkę szczególnie na rękach, jak pokrzywka to wygląda
e tam pochlanialam truskawki wpoprzednich dwoch ciazach i zadne nie ma alergiiMi gin na samym początku powiedziała, że mam kategoryczny zakaz jedzenia truskawek bo są bardzo dużym alergenem i dziecku do 2 roku życia też nie powinno się ich podawać bo uczulają....
Mnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie aury
I zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spałaMnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie aury
moze nie same truskawki tylko popryskali czymsWłaśnie nie pierwszy raz. Ze 2 tygodnie temu zjadłam ale to dosłownie kilka, a dziś to grubo. Czuje takie jakby mrowienie, trochę swędzenie w buzi i mam wysypkę szczególnie na rękach, jak pokrzywka to wygląda
I zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spała
Też to mam śpię od 22 do 6 rano i jeszcze popołudniu mam ochotę na drzemkęI zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spała
Chciałam powiedzieć, że świadomość śmiertelności czasem pomaga spojrzeć na życie z dystansu i codzienne problemy wydają się głupotami, ale nie zawsze to wystarcza. Miłość do człowieka nie znaczy też, że nie zauważa się jego wad i nie próbuje naprawić aspektów relacji, które są dla nas problematyczne.Moj mozg nie pracuje
Tzn kochaj mame a odp zycie nie jest proste to co znaczy?[emoji848][emoji13][emoji13]
Ja zaluje ze np czesciej nie dzwonilam do mojej i czesciej jej nie odwiedzalam