Margana
Fanka BB :)
Jak mloda urodzilam to w szpitalu dokarmiali kubeczkiem. Tetaz ponoc juz tak nie robia.O butelce medela calma też nam mówili na szkole rodzenia
I o karmieniu kubeczkiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mloda urodzilam to w szpitalu dokarmiali kubeczkiem. Tetaz ponoc juz tak nie robia.O butelce medela calma też nam mówili na szkole rodzenia
I o karmieniu kubeczkiem...
Sliczne pieluszki[emoji3]A do mnie przyszła już paczka [emoji16] miałam dać znać co do pieluch happy i moim zdaniem nie są grube ale jak dokupię pampersa lub daddy to będę mogła porownac [emoji16] i wyjściowe pieluchy tetrowe dotarly i smoczek Zobacz załącznik 859261
Super [emoji16][emoji16][emoji16] wspaniała wiadomość [emoji16]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cudaMy już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe
Teraz już tylko czekać na poród
![]()
Bardzo ładnejak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokoncały zestaw taki
To swietnie![emoji3]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cudaMy już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe
![]()
Wyjściowe to muszą być ładne [emoji16][emoji16] a po domu mam sporo po siostrzencu głównie granatowe w białe kotwice [emoji16]Sliczne pieluszki[emoji3]
To tak jak ja. Mam sporo po mlodej, ale kilka swierzutkich dokupilam[emoji3]Wyjściowe to muszą być ładne [emoji16][emoji16] a po domu mam sporo po siostrzencu [emoji16]
Super [emoji4]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cudaMy już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe
![]()