SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
2cm w tym tygodniu to jeszcze nie jest źle dlatego tak napisałamNie wien czy dobrze czy nie[emoji4] bardziej sie przejelam tym że szybciej urodze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2cm w tym tygodniu to jeszcze nie jest źle dlatego tak napisałamNie wien czy dobrze czy nie[emoji4] bardziej sie przejelam tym że szybciej urodze.
i rozwarcie na 2 od 28 tygodnia2cm w tym tygodniu to jeszcze nie jest źle dlatego tak napisałamdziewczyny tu od dawna takie maja a nawet krótsze
Wiem jej chyba bardziej chodzi o to ze w krotkim czasie 2 cm mniej. Nie wiem ciezko mi określić czyn sie sugeruje mowiac o wcześniejszym porodzie.2cm w tym tygodniu to jeszcze nie jest źle dlatego tak napisałamdziewczyny tu od dawna takie maja a nawet krótsze
O właśnie [emoji1] Teraz to już chyba wskazane by te szyjki się powoli skracalyi rozwarcie na 2 od 28 tygodnia![]()
Mi wystarczy 6 czerwca. Skonczony 36 tydzień. Potem już moze sie dziac wszystko.Dziewczyny musimy dać radę chociaz do połowy czerwca !!!
Może uznala, że do 40tc szyjka nie wytrzymaWiem jej chyba bardziej chodzi o to ze w krotkim czasie 2 cm mniej. Nie wiem ciezko mi określić czyn sie sugeruje mowiac o wcześniejszym porodzie.
Okaze sie w praniu. Jeszcze 4 tyg muszę wytrzymać i starać się leżeć. Ciężko będzie bo za tydzien sie przeprowadzam i będę miała dużo roboty[emoji50]Może uznala, że do 40tc szyjka nie wytrzyma37tc to już będzie ładnie
W jakim czasie się skrocils o te 2 cm ? Kazała ci leżeć ?Wiem jej chyba bardziej chodzi o to ze w krotkim czasie 2 cm mniej. Nie wiem ciezko mi określić czyn sie sugeruje mowiac o wcześniejszym porodzie.