Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?Bo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?Bo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.
No właśnie niezapominaj o Twojej karierze[emoji16]Dobra dobra nie bądź taka skromna. Ty jesteś znaną projektantka mody majtkowo-ciazowo-porodowo-połogowej[emoji16][emoji16][emoji16]
u nas poki nie osiagnie takiej wagi nie wypszcza ze szpitala, jak dolozyc do tego spadek fizjologiczny ...Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?
[emoji23]Słabo działasz. Jakis instangram albo coś [emoji3][emoji3][emoji3]#gacie#seksimama#modnawpologu
Darka [emoji23]Nowe określenie ginekologa: pizdogrzeb[emoji23][emoji23][emoji23]
2.5 to takie minimum. Dlatego u mnie stwietdzili wagę donoszona, bo mam te 3 kg.Aaaa A ja myślałam że 2 to już jest dobrzeno to niewiem o co chodziło jej lekarzowi [emoji4]
Ale poniżej tej wagi dzieci tez dają radę jakby się coś działo?2.5 to takie minimum. Dlatego u mnie stwietdzili wagę donoszona, bo mam te 3 kg.
O jejku kiedy to było +6kg[emoji16] super że wszystko dobrzeJestem po wizycie. Dziś mam 30+2, Paulinka waży 1600 gram i odwróciła się glowa w dółSzyjka długa i zamknięta, ale zmiękła więc mam się więcej oszczędzać. Przytyłam od ostatniej wizyty 4 tyg temu kilogram co daje razem +6kg od początku ciąży
![]()
Super a najbardziej zazdroszcze twojego przyrostu wagi ,minimalny , zostawisz w szpitalu !Jestem po wizycie. Dziś mam 30+2, Paulinka waży 1600 gram i odwróciła się glowa w dółSzyjka długa i zamknięta, ale zmiękła więc mam się więcej oszczędzać. Przytyłam od ostatniej wizyty 4 tyg temu kilogram co daje razem +6kg od początku ciąży
![]()