SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A ja myślę, że wszystko z Tobą tak jak być powinno [emoji16] to jest związane z naszymi obawami...Haha od zawsze wiedziałam że ze mną cos nie tak [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja myślę, że wszystko z Tobą tak jak być powinno [emoji16] to jest związane z naszymi obawami...Haha od zawsze wiedziałam że ze mną cos nie tak [emoji23]
Tak sobie to tłumaczę i sama staram pocieszać [emoji16] dzięki [emoji8]A ja myślę, że wszystko z Tobą tak jak być powinno [emoji16] to jest związane z naszymi obawami...
Prawdopodobnie takCzyli jestem jedyną matką wariatka które chce 40 ?[emoji16]
Nie, ja też chcę.... [emoji15]Czyli jestem jedyną matką wariatka które chce 40 ?[emoji16]
Nooo, ale nie da się ukryć, że w pozytywny sposób to z nami wszystkimi jest coś nie tak [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Tak sobie to tłumaczę i sama staram pocieszać [emoji16] dzięki [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha nie no 40 tydzień wystarczy [emoji16]Prawdopodobnie tak40 to jeszcze nie dramat, ale wszelkie 40 plus już tak. A już najgorsze dla mnie były w dniu terminu smsy i telefony "rodzisz już?", "Urodziłaś już". Już kiedyś tu pisałam, że w pewnym momencie wyrzuciłam telefon przez okno i dopiero wieczorem poszłam go poszukać w ogrodzie [emoji14]
No to czekamy razem AgaNie, ja też chcę.... [emoji15]
Przynajmniej jest szansa, że wtedy zdążymy z przeprowadzką....... [emoji15]
Dlatego tworzymy taka super ekipę [emoji16]Nooo, ale nie da się ukryć, że w pozytywny sposób to z nami wszystkimi jest coś nie tak [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
I do tego bardzo skromną [emoji16][emoji16][emoji16]Dlatego tworzymy taka super ekipę [emoji16]