reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wg usg termin na 4 lipca, ale lekarz mówi by się bardziej sugerować tym z OM. Normalnie nie wierzę, że widziałam dziecko z rączkami i nóżkami takimi malutkimi ;) I jeszcze się coś ruszało, to mimo, że to moja trzecia ciąża, dla mnie to było takie WOW! ;) Szyjke mam już krótszą, ma 25 mm, więc raczej znowu będę z pessarem chodzić. Następną wizytę mam 22 grudnia.
A mówił Ci kiedy passę, ja też mam 2,8 i pewnie też będę miała jak w pierwszej ciąży

Kinga 30 trzymajcie się tam, i daj znac

Koleżanka radzi żeby zadzwonić na pogotowie ze mnie brzuch boli nie mogę się dostać do żadnego lekarza prywatnie mnie nie stać i ze ponoć na szpitalu mi dadzą zaświadczenie i l4

Hm a może sama pojedź na izbę? Bo wzywanie karetki kiedy nic Ci niema no chyba że na prawdę brzuch Cię boli ? To takie wiesz .. W tym czasie ktoś może na prawdę jej potrzebować. Ale to tylko moje zdanie oczywiscie zrobisz jak uważasz a może spróbuj jednak z tym rodzinnym a nóż się uda :)

Hm a może sama pojedź na izbę? Bo wzywanie karetki kiedy nic Ci niema no chyba że na prawdę brzuch Cię boli ? To takie wiesz .. W tym czasie ktoś może na prawdę jej potrzebować. Ale to tylko moje zdanie oczywiscie zrobisz jak uważasz a może spróbuj jednak z tym rodzinnym a nóż się uda :)

No mi się też wydaje że za karetkę to mogą Cię jeszcze skasować skoro nie ma zagrożenia życia

Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Trzymaj się kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry