Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie już jem podobna sałatkęCzas na kolacje <3 mmmm![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale robisz smaka ☺Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.
Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.
![]()
![]()
Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyżaaż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie hmiłe to bardzo
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A no to szybko. Szkoda tylko że przy takich okolicznościach.
Ja tam nie czytam innych wątków bo to niepotrzebnie tylko nakręca złe myślenie. Nie rozumiem pomysłu wrzucania tu takiej informacji. Chyba tylko po to by zestresować bardziej już i tak zestresowane osoby.
Włoska szynka mmmmmi sałatka grecka hahaha jakie połączenie
do tego herbata miętowa [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja lubię miętową - dobrze mi robi na żołądek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
właśnie już jem podobna sałatkęnie wytrzymałam i musiałam iść do sklepu
kupiłam sałatę, paprykę,pomidorki koktajlowe, cebulkę i sałatka gotowa
![]()
Gratuluje serduszka i slicznej dzidzi [emoji5] Mam nadzieje, ze plamienia szybko ustapia. Lez i wypoczywaj. Trzymam kciuki!Hej dziewczyny!
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, trzymam kciuki za kolejne. U mnie trochę super, a trochę do bani. Serduszko bije jak dzwon, ale dostałam plamień i mam tydzień przymusowego leżenia![]()
![]()
![]()
o fecie nie pamiętałam a czegoś mi właśnie brakowało a tak swoją droga ser feta w ciąży rozumiem jeść można ? Bo ja to taka zielona trochePracujesz z maluchami??
Mam takie samo zdanie, nie ma co się nakręcać negatywnymi myślami i stresować...
Hahah kuchnia fusionmi przeszła popołudniu przez gardło tylko kanapka s serkiem almette i suchą krakowską. Dziwne połączenie, wiem, ale weszło
Pamiętaj tylko, że mięta pita w zimie wychładza organizm
...a o fecie pamiętałaś?
Moje dziecko zażyczyło sobie dzisiaj pączki z Dunkin Donuts, a ja w ogóle nie miałam ochoty... a te chałwowe gdzie się kupuje?
ja zawsze chciałam pracować z dziećmi, nie wyszło, korporacja wzięła górę :\ ale dzieci kocham strasznie mooocno, gdybym tylko mogła sobie pozwolić na gromadkę dzieci to tak by właśnie wyglądał mój dom@JustMe55 pracuje w żłobku))) i mam grupę 2 latków
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Za to na pewno w korpo więcej zarabiaszja zawsze chciałam pracować z dziećmi, nie wyszło, korporacja wzięła górę :\ ale dzieci kocham strasznie mooocno, gdybym tylko mogła sobie pozwolić na gromadkę dzieci to tak by właśnie wyglądał mój domnie wiem po kim to mam bo moja mama totalna odwrotność, zero cierpliwości dla dzieci i brak raczej takiego emocjonalnego podejścia, a ja totalnie inna
![]()