Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiSiedze przed gabinetem. Ale sie denerwuje...
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Olaa za Ciebie tez kciuki☺Byłam na becie, jutro wyniki po 15, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie kciuki![]()
Dziewczyny ja juz jestem po wizycie. Mam mieszane uczucia. Tzn wiedzialam, ze za wiele nie bedzie widac, ale mialam cicha nadzieje na malutki pecherzyk. No ale jest mala jamka w macicy. To o tyle dobrze, ze nie ciaza pozamaciczna. Lekarz jest bardzo fajny, ale i bardzo ostrozny, wiec chce poczekac z l4 do serduszka, co ja tez popieram.
Kazal nie robic co drugi dzien bety [emoji6] tylko za 10 dni zrobic i zadzwonic z wynikiem. Jak bedzie ok to mam przyjsc na podglad serduszka.
No i z kazdym niepokojacym objawem, plamieniem itp mam dzwonic.
Generalnie to za bardzo sie nie uspokoilam.
Będzie dobrzeDziewczyny ja juz jestem po wizycie. Mam mieszane uczucia. Tzn wiedzialam, ze za wiele nie bedzie widac, ale mialam cicha nadzieje na malutki pecherzyk. No ale jest mala jamka w macicy. To o tyle dobrze, ze nie ciaza pozamaciczna. Lekarz jest bardzo fajny, ale i bardzo ostrozny, wiec chce poczekac z l4 do serduszka, co ja tez popieram.
Kazal nie robic co drugi dzien bety [emoji6] tylko za 10 dni zrobic i zadzwonic z wynikiem. Jak bedzie ok to mam przyjsc na podglad serduszka.
No i z kazdym niepokojacym objawem, plamieniem itp mam dzwonic.
Generalnie to za bardzo sie nie uspokoilam.
No tak, pewnie pecherzyk zagniezdzony, ale to tylko taka mala plamka. No nic. Trzrba jeszcze wytrzymac jakos te 2 tyg.No ta jamka to nie pecherzyk? Ja tez tylko na serce czekam nawet bet nie robie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom