reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
dzis jakis dramat cora przywiozla pamiatke z kolonii.w uchu w gornym placie w zgieciu schowany wielki napity kleszcz i mnostwo nimf.histeria straszna jej.nerwy po klotni z mezem ze dziecko przezemnie panikara i nie je warzyw.Julka wyla ja szykujac sie po syna do przedszkola ubieralam buty strzelilo mi kolano ( bylo uszkodzone rok temu po upadku z roweru) bol zrobilo mi sie slabo i upadlam .bol ogromny kosci ogonowej jak leze znosny.gorzej jak wstaje i nie usiade tak boli
Dobrze ze chocuaz Julka dala sobie kleszcze wyciagnac
A oddałas kleszcza do badan na borelioze? Jak nie, to trzeba zbadac corke za kilka tygodni czy kleszcz jej nie zarazil. Nie chce straszyc, ale akurat walczymy w rodzinie z borelioza przeniesiona przez kleszcza:-/

A oddałas kleszcza do badan na borelioze? Jak nie, to trzeba zbadac corke za kilka tygodni czy kleszcz jej nie zarazil. Nie chce straszyc, ale akurat walczymy w rodzinie z borelioza przeniesiona przez kleszcza:-/
u nas we Wroclawiu olewka z bolerioza ,kaza czekac na rumien ( ktory nie zawsze jest) .za 6 tyg pojedziemy zrobic west prywatnie.niestety ja mam bolerioze. rumien wyszedl w poprzedniej ciazy.dali penicyliny mi i uwazaja ze z glowy.gdzie raczej penicylina nie dziala na prątki boleriozy
czas pokaze

O kurcze, a na kiedy termin?

z OM na 22 lipca, z USG wychodził wcześniej - najpierw na 15tego, teraz z USG wiek dziecka określony jako 40tyg i 6 dni, więc w sumie nie wiadomo...

A musisz SN ??
U nas jest tak ze powyżej 4 kg i nie przygotowania do porodu jeżeli jest już po terminie to raczej cc

U mnie właśnie do terminu jeszcze sporo czasu i lekarz obawia się, że jak donoszę to dziecko będzie powyżej 5kg i tylko CC a chciałby jednak żebym urodziła SN, ja w stresie bo pierwszy poród i sama nie wiem co bym wolała...

z OM na 22 lipca, z USG wychodził wcześniej - najpierw na 15tego, teraz z USG wiek dziecka określony jako 40tyg i 6 dni, więc w sumie nie wiadomo...

U mnie właśnie do terminu jeszcze sporo czasu i lekarz obawia się, że jak donoszę to dziecko będzie powyżej 5kg i tylko CC a chciałby jednak żebym urodziła SN, ja w stresie bo pierwszy poród i sama nie wiem co bym wolała...
Kurcze no kiepska sytuacja[emoji53] Ja bym cc nie chciala, ale takie wywolywanie na sile tez nie fajne[emoji53]

To lepiej nie mysl ... każdy poród jest inny
Chociaż ja ci powiem ze nie zgodziłabym się na SN jeżeli dziecko miałoby ponad 4 kg na dodatek pierwsze ale to tylko moje zdanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry