reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny. Ja tez jeszcze czekam. A termin mam na jutro... orientujecie sie moze jak to jest z l4? Bo mam wystawione do jutra tylko. Przedluza mi jesli przenosze? Czy od razu macierzynski?

Hej dziewczyny. Ja tez jeszcze czekam. A termin mam na jutro... orientujecie sie moze jak to jest z l4? Bo mam wystawione do jutra tylko. Przedluza mi jesli przenosze? Czy od razu macierzynski?

Widzę że dziewczyny już odpisały.... ja mam dla wszystkiego umówioną wizytę z gin na dzień porodu, właśnie gdybym nie urodziła do tego czasu...

Przed chwilą zrobiłam z nudów muffinki z malinami... co prawda dałam chyba za dużo owoców i chyba za bardzo puściły sok... ale pewnie i tak zostaną jutro zjedzone. W nocy wraca już Fran, więc nie będę miała tyle czasu na głupoty jak porządki czy muffiny ;) :D

No proszę dziewczyna 39 i 3 dni ciąży i 2 cm rozwarcia jak 39 i 5 dni również 2 cm rozwarcia i jej mama tu pracuje wzięli ja na porodowke i prawie rodzi a ja się mam męczyć bo co znajomości nie mam żenada co za patola

Co za głupota ... a masz możliwość na inny szpital iść w sensie ze cię wypiszą ? Czy musisz zostać i czekać aż się akcja rozkręci ?

I czy twój lekarz pracuje w tym szpitalu?

reklama
Widzę że dziewczyny już odpisały.... ja mam dla wszystkiego umówioną wizytę z gin na dzień porodu, właśnie gdybym nie urodziła do tego czasu...

Przed chwilą zrobiłam z nudów muffinki z malinami... co prawda dałam chyba za dużo owoców i chyba za bardzo puściły sok... ale pewnie i tak zostaną jutro zjedzone. W nocy wraca już Fran, więc nie będę miała tyle czasu na głupoty jak porządki czy muffiny ;) :D
Dzieki,
Tak. Mam jutro wizyte. Jade rano na IP na ktg i beda decydowac, ale juz mi zapowiedzieli, ze jesli nic sie nie bedzie dziac to odesla mnie do domu, wiec bede prosic o L4. Szkoda mi brac juz macierzynski, skoro dziecka jeszcze nie ma...

Najbardziej mnie irytuja te smsy i telefony i wieczne dopytywanie czy juz :/ kurde!!! Jakby bylo juz to bym chyba powiedziala :/

Wspolczuje nam wszystkim tego czekania... :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry