martaaa515
Fanka BB :)
Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarzaMyślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarzaMyślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem
Dokładnie, najlepiej zadzwonić.Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarza
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A to ginekolog może tabletki przepisać czy konieczna będzie wizyta u endokrynologa?
Myślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem[/QUO
Też uważam że powinnaś zadzwonić do ginekologa lub ewentualnie pójść do rodzinnego. Ja też choruję na niedoczynność i Hashimoto. Chodzę do endokrynologa ale bywa że rodzinny wypisuje receptę na te leki.
To nic strasznego. Nie denerwuj sie. Trzeba brac piguły i kontrolować poziom tsh i ft3/ft4
Spokojnie nerwusku :*Ja juz czekam brrr stresuje się jak ....
To powodzenia! :-) Ja jeszcze 3 tyg do pierwszej wizyty.Ja juz czekam brrr stresuje się jak ....
Ja byłam dziś na badaniach a wizytę mam we czwartek. ☺mam coraz większe mdłości i tylko czekam kiedy będzie rzyganko@Elodia też będę robiła badania około tygodnia przed kolejną wizytą
Grzech grzech grzech.... Buuu właśnie poszłam po gorący kubek [emoji477].. Ale jaki smaczny ;D i chipsy aaaaaaa... Kurde ale raz nie zawszemój pojechał do Gdańska na mecz więc nie widzi
hihi
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3