martaaa515
Fanka BB :)
Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarzaMyślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarzaMyślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem
Dokładnie, najlepiej zadzwonić.Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarza
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A to ginekolog może tabletki przepisać czy konieczna będzie wizyta u endokrynologa?
Myślicie, że nic się nie stanie jak poczekam do wtorku do wizyty z tym wysokim TSH? Kurcze miałam się nie martwić ale nie umiem[/QUO
Też uważam że powinnaś zadzwonić do ginekologa lub ewentualnie pójść do rodzinnego. Ja też choruję na niedoczynność i Hashimoto. Chodzę do endokrynologa ale bywa że rodzinny wypisuje receptę na te leki.
To nic strasznego. Nie denerwuj sie. Trzeba brac piguły i kontrolować poziom tsh i ft3/ft4
Spokojnie nerwusku :*Ja juz czekam brrr stresuje się jak ....
To powodzenia! :-) Ja jeszcze 3 tyg do pierwszej wizyty.Ja juz czekam brrr stresuje się jak ....
Ja byłam dziś na badaniach a wizytę mam we czwartek. ☺mam coraz większe mdłości i tylko czekam kiedy będzie rzyganko@Elodia też będę robiła badania około tygodnia przed kolejną wizytą
Grzech grzech grzech.... Buuu właśnie poszłam po gorący kubek [emoji477].. Ale jaki smaczny ;D i chipsy aaaaaaa... Kurde ale raz nie zawszemój pojechał do Gdańska na mecz więc nie widzi
hihi
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3