Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ech ja będę musiała się z wami przeżegnaćwczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
U mnie na 5t2d tylko pęcherzyk, lekarz mówił, że to normalne. Myślę, że nie ma powodów do niepokojuWczoraj był 5+5 tc![]()
Dziękuje.. niestety jest to już moja druga strata i mam ochotę się już poddać@aNKa902 bardzo Ci współczuję i mocno przytulam. Nie będę Ci pisać że jeszcze będzie dobrze itp. bo rzeczywiście powinno być już widać zarodek (znam się troszkę na tym). Wiem jak Ci trudno sama mam za sobą kilka strat. Dlatego mocno mocno przytulam. I pamietaj: nie poddawaj się!
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
I zapomniałam się pochwalić. Nasz groszek 5 dni temu
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miEch ja będę musiała się z wami przeżegnaćwczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec