olaaa7
Fanka BB :)
WspółczujeA ja cos sie dzis slabo czuje. Jestem oslabiona, mdli mnie i czuje takie napiecie w brzuchu. I kreguslup okropnie boli. Jak tu przetrwac w pracy do wieczora? [emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WspółczujeA ja cos sie dzis slabo czuje. Jestem oslabiona, mdli mnie i czuje takie napiecie w brzuchu. I kreguslup okropnie boli. Jak tu przetrwac w pracy do wieczora? [emoji53]
Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.
Ja ostatnio tez musialam wziasc, bo mnie tak biodra bolaly, ze nie moglam wyrobic, chociaz tez sie staram nie. A ile magnezu bierzesz? Bo ja biore wit tam jest magnez I dodatkowo jedna tabletke@kinga30 wlasnie magnez biore caly czas. Nie chce za bardzo tej no spy, ale jak nie dam rady to wezme.
W pierwszej ciąży powiedzieliśmy w dzień babci i dziadka. Złożyliśmy im życzenia [emoji16]Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.
U mnie to raczej odpada bo już są dziadkami dłuższy czasJa bym chciał dziadkom książeczki o byciu super dziadkami dać w prezencie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biore magne b6 3x2Ja ostatnio tez musialam wziasc, bo mnie tak biodra bolaly, ze nie moglam wyrobic, chociaz tez sie staram nie. A ile magnezu bierzesz? Bo ja biore wit tam jest magnez I dodatkowo jedna tabletke
A czyli jeszcze moge jak by coBiore magne b6 3x2