reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
Luzik. Masz czas. To nie PRL żeby puste półki w sklepach były. Kwestia tylko kasy. Jeśli ja masz to nawet w jeden dzień ogarniesz wszystko. Ja np. nie kupuję wszystkiego już bo po co. Trzeba będzie to mąż podjedzie i kupi. Z córką kupiłam o wiele za dużo i sporo albo nie wykorzystaliśmy albo może raz. A mieszkanie gracilo się totalnie.

reklama
Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie

Jakos wole przez internet :) jeszcze chce laktator i kosmetyki dla malego kupic i dla siebie koszule do szpitala i zastanawiam sie nad wkladkami laktacyjnymi. lozeczko i wozek w czerwcu:)
Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bielizny

Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie

Współczuję skoków ciśnienia :(

A co do nastroju - chyba ta pogoda tak na nas działa [emoji15]
Dla zobrazowania sytuacji i mojego dzisiejszego nastroju mogę tylko wrzucić obrazek....
161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg

Załączniki

• 161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg
    161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 215
Dzień dobry już nie śpię udało mi soe zasnąć brzuch moe boli nie stawiał soe ani nie miałam skurczy poprostu ciągnęło mnie strasznie a ze ost naprawdę dużo robiłam to mysle ze to z przeciążenia mały już zdążył mnie skopać już jest Ok ale pierwszy raz taki bol ...

Zbieram się do pracy tam przynajmniej od 8-16 będę się bujać w fotelu i nic noe robić
Dobrze, ze brzuszek odpuscil.

reklama
Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bielizny
A co ile się zmienia wkładki? Co parę godzin, co karmienie, czy rzadziej?
Tak intuicyjnie, to co karmienie..? [emoji15]

Do góry